Jelszóigénylés

Keményen küzdöttek U17-es csapataink

Megosztás:
Megjelent: 2024. február 13., kedd
A középszakaszban várt megmérettetés a hétvégén a csapatainkra

U17-es leány és fiú narancs csapataink első- és másodosztályos mérkőzéseket játszottak a hétvégén. A korosztályuk középszakasz tabelláján mindkettő csapat a harmadik helyen áll.

A leány U17-es Szegedi RSE narancs csapata a másodosztály kelet középszakaszában bizonyíthatott a hétvégén. Első mérkőzésüket a KESI Röplabda Akadémia ellen játszották vendégként, mely mérkőzésen két szettet tudtak elhozni, de a mérkőzést eredményét sajnos nem sikerült győzelemre fordítani. Az ellenfél egy ötszettes csatában nyert. A második mérkőzésükön azonban csapatunk nem adott esélyt ellenfelének a pontszerzésre. A Gödöllő együttese ellen a szegedi lányok három szettben nyertek.

Tátrai Sándor: - Az első mérkőzésünkön nagyon akartunk. Túlzásba vittük ezt az akarást, és ez a játékunk és az egyéni teljesítmények rovására ment. Nagy drámában kaptunk ki, egy nyerhető mérkőzésen. A második összecsapásnál nem tudtam mire számítsak. Szomorú, síró és csalódott játékosaim voltak, de álomszerű játékot produkált a csapat. Minden összejött, nagyon magabiztosan, határozottan és lelkesen játszottunk. Nagyon tanulságos napunk volt. Meg kell tanulnunk kezelni a nehéz helyzeteket, de maximális elismerés és tisztelet a lányoknak azért, hogy a második meccsre így felálltak.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OB, II. osztály Kelet Középszakasz, Gödöllő
KESI Röplabda Akadémia ’A’ – Szegedi RSE Narancs 3:2 (16-25, 25-17, 13-25, 25-14, 15-13)
Szegedi RSE Narancs – Gödöllői Röplabda Club U17 I 3:0 (25-19, 25-15, 25-12)

Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Meszlényi Sára, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Gazdik Lilla, Török Kata Gabriella, Perényi Vivien, Keresztúri Maja Dorina.
Vezetőedző: Tátrai Sándor.


A fiú U17-es Szegedi RSE narancs alakulatára hazai pályán várt megmérettetés a hétvégén. A DSE Röplabda Akadémia csapata ellen játszottak, akiket három nyertes szettel le is győztek. Vezetőedzőjük is elégedett a csapat munkájával, de kiemelte, hogy a szerválásban még fejlődni kell. A csapat második mérkőzése a Pénzügyőr SE Fehér alakulata ellen volt. Itt az előző meccsen mutatott energia kicsit elveszni látszott, csapatunk ugyan tartotta magát az ellenféllel szemben, de sajnos csak egy szettet tudott elhozni tőlük, az ellenfél nyert 3:1-re.

Csányi Dániel: - Szépen kezdtük a mérkőzést, kevés támadást rontottunk. Sokszor találkoztunk blokkban is a labdákkal, ezáltal könnyebben tudtunk védekezni. Rizikósan szerváltunk, ami sajnos nagy hibaszázalékkal párosult. Ebben mindenképp előre kell lépnünk a következő mérkőzésen, mert fontos lesz. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! A második mérkőzést megint jól kezdtük. Agresszívak voltunk támadásban és hatékonyak blokkban. A második szett közepétől viszont az ellenfél megszervált minket, amivel teljesen elbizonytalanítottak. Onnantól kezdve nem mi irányítottunk sajnos. A negyedik szettben 21:10-re is vezetett a pénzügyőr, onnan jöttünk vissza a meccsre, viszont megfordítani már nem sikerült. Nagyon tetszett, hogy ekkora hátránynál is volt tartása a csapatnak.


Buzek László fiú U17 OB, I. osztály középszakasz, Szeged
Szegedi RSE Narancs – DSE Röplabda Akadémia 3:0 (25-18, 25-19, 25-21)
Pénzügyőr SE – Szegedi RSE Narancs 3:1 (19-25, 25-17, 25-16, 26-24)
Szegedi RSE Narancs: Simon Benedek József, Elousta Dzsáfár, Hüvös Máté György, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Makhult Levente Bánk, Verebes Máté, Benák Dániel, Gyémánt Boldizsár, Száraz Csaba, Csanda Martin András.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com