Jelszóigénylés

Pontot szereztek az U17-es lányok

Megosztás:
Megjelent: 2024. március 12., kedd
Fiú narancs csapatunk bajnok esélyes csapatok ellen játszott

Az U17-es leány és fiú Szegedi RSE Narancs csapataink léptek pályára a héten. Leány csapatunknak sikerült a pontszerzés a II. osztályban, fiú együttesünk pedig az I. osztály középszakaszában sajnos egy pontot sem szerzett.

U17-es leány Szegedi RSE Narancs csapatunk Szolnokra utazott a hétvégén. Első mérkőzésükön sajnos az ellenfél bizonyult erősebbnek. Második mérkőzésükön azonban sokkal magabiztosabban játszottak. Az ötszettesre alakult csata végjátékában minden maradék erejüket összeszedték és megmutatták, hogy mire képesek.

Tátrai Sándor: A BVSC elleni mérkőzés elején még a buszban maradtunk sajnos. Nagyon akartunk jól játszani, ez görcsössé tette a lányokat, de a csoportunk legjobb csapatai ellen csak akkor van esélyünk, ha a legjobbunkat hozzuk. A harmadik szettben sikerült felszabadultan játszanunk, ezzel szorossá tettük a szettet, de a szépítésre nem volt elég. A második mérkőzésen egy nagyon nehéz taktikát sikerült kettő szetten keresztül tökéletesen megvalósítanunk. Sajnos rengeteg energiát, koncentrációt és figyelmet igényelt ez, ezért a harmadik szettre már nem működött annyira hatékonyan. Ekkor a Szolnoki lányok óriási lelkesedéssel és hanggal visszajöttek a meccsbe és kiegyenlítettek. Nagy fegyvertény, hogy a döntő szettben tudtunk még egyet újítani a játékunkon és ezzel hozni a győzelmet. A csapatomnak nagy erényei vannak az énekhangjukon kívül. Képesek felállni bármilyen mélységből, tudnak alkalmazkodni az agyament taktikáimhoz és imádom az egyedi szurkolásukat. Most már csak kellene egy erős, stabil alapjáték, amit bármikor tudunk produkálni.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OB, II. osztály, Kelet középszakasz, Szolnok
BVSC-Zugló – Szegedi RSE Narancs 3:0 (25-13, 25-10, 25-16)
Szegedi RSE Narancs – Szolnoki Sportcentrum Kék 3:2 (25-19, 25-12, 27-29, 19-25, 15-10)

Szegedi RSE Narancs: Meskula Réka Eszter, Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Meszlényi Sára, Nagy-Hegyesi Luca, Török Kata Gabriella, Gazdik Lilla, Keresztúri Maja Dorina, Perényi Vivien, Kóti-Kiss Noémi.
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Fiú U17-es Szegedi RSE Narancs alakulatunk az I. osztály középszakaszában mérte össze tudását az ellenfeleivel egy újabb fordulóban. Első mérkőzésüket sajnos elvesztették és nem sikerült pontot szerezniük, majd második ellenfelükön sem tudtak felülkerekedni.

Csányi Dániel: A bajnokság egyik esélyesével találkoztunk az első mérkőzésen. Tudtuk, hogy ha győzni szeretnénk, akkor csapatként kell extrát hoznunk. Optimistán szálltak le a buszról a srácok és még a melegítésnél is azt láttam rajtuk, hogy győzni jöttek. Lendületesen kezdtük a mérkőzést, szépen tartottuk magunkat, viszont egy idő után elkezdtünk kapkodni, és sok hibával játszani. Főleg a nyitásokkal akadtak gondjaink, amivel sok ingyen pontot adtunk az ellenfélnek. Ennyi hibával egy ilyen erős csapatot lehetetlen legyőzni. Sajnálom, mert több volt abban a mérkőzésben. Az első meccs után egyből következett a második, amit a hazai csapat ellen kellett lejátszani. Tudtuk az ellenfél erősségét, és gyengeségét is. Készültünk belőlük. A pályán viszont teljes tanácstalanságot láttam az arcokon, amit nagyon rossz volt megélni. Tudásunk alatt teljesítettünk jóval, amit nem tudok mire vélni. Sajnos nem volt senki olyan a pályán, aki hátára vette volna a csapatot. Ezért megérdemelten nyert a hazai csapat.


Buzek László Fiú U17 OB, I. osztály középszakasz, Dág
MÁV Előre – Szegedi RSE Narancs 3:0 (25-19, 25-18, 25-23)
Szegedi RSE Narancs – Dág KSE 0:3 (17-25, 15-25, 15-25)
Szegedi RSE Narancs:
Simon Benedek József, Elousta Dzsáfár, Makhult Levente Bánk, Hüvös Máté György, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Benák Dániel, Csanda Martin András, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com