Jelszóigénylés

Lélekben rengeteget jelenthet ez a hétvége

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 6., csütörtök
Serdülő csapatunk a döntő főpróbájára, mini együttesünk a régóta várt visszatérésre készül.

A héten nem csak fiú csapataink képviselik utánpótlásunkat, a leány együttesek is pályára lépnek a korosztályos bajnokságokban. A serdülőknél az SZRSE Narancs az országos hatos döntőre szeretne méltó módon hangolni, míg a minisek hosszú kényszerszünet után játszhatnak végre tétmérkőzéseket.Két hét múlva már a budapesti hatos döntőben szerepelhet leány serdülő narancs csapatunk. Még matematikailag nincs bebiztosítva a szereplés, de igen csekély annak az esélye, hogy lemaradunk a fináléról. Épp ezért Csányi Roland vezetőedző arra kérte tanítványait: ne görcsöljenek a döntő miatt, kizárólag a szombati BVSC és UTE elleni mérkőzésekre összpontosítsanak.

– A szombati tornának mentális tétje van, hiszen rengeteget jelentene, ha a hatos döntőre egyaránt esélyes ellenfelekkel szemben győzelmeket érnénk el a finálé előtt. Nem lesz pihenőnk a két meccs között, de ezzel sem szabad foglalkozni, csak a két derbire kell fókuszálni. Mindkét mérkőzés nehéz lesz, az alapszakaszban szoros csatákat vívtunk ezzel a két riválissal, de pont ezért adna nagy lökést, ha győzelmeket aratnánk a főpróbán. Meccsről meccsre, szettről szettre, pontról pontra kell koncentrálni, és akkor összejöhet – véli Csányi Roland.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Középszakasz, Budapest
10:00 BVSC-Zugló KÉK - Szegedi RSE Narancs 
11:30 UTE U17 A - Szegedi RSE Narancs 
Vezetőedző: 
Csányi RolandLeány mini narancs együttesünk még nem vívott tétmérkőzéseket, amióta újraindultak a korosztályos bajnokságok. Hónapok óta várnak a gyerekek az igazi meccshangulatra, most pedig rögtön háromszor átélhetik: vasárnap a Szolnok, az MTK és a BVSC ellen is pályára lépnek Budapesten.

– Hirtelen fel sem tudom idézni, mikor is játszottunk utoljára, a lényeg, hogy nagyon régen – kezdte a beszélgetést Váradi Zoltán vezetőedző. – A lányoknál óriási volt az öröm, amikor hivatalossá vált a menetrend, és megtudták: ezen a héten játszhatunk. Több hónap kényszerszünet után természetesen nem szeretnék győzelmi elvárást megfogalmazni. Az eredményjelző most nem számít, de a játék annál inkább, és amellett, hogy élvezzük a röplabdát, jó lenne azt is elérni, hogy minél jobb teljesítménnyel, az edzéseken gyakoroltak megvalósításával is ünnepeljünk – fogalmazott a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 OMB I.osztály, Budapest
10:45 Szolnoki SPC - Szegedi RSE Narancs
13:15 MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs
14:30 Szegedi RSE Narancs - BVSC-Zugló
Vezetőedző: Váradi Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com