Jelszóigénylés

Kitűnő hétvége fiú U17-es csapatainknál

Megosztás:
Megjelent: 2024. február 27., kedd
Narancs és Fekete csapatunk is tarolt a hétvégén

Fiú U17-es Narancs és Fekete csapatunk is a középosztályban bizonyított, méghozzá nem akármilyen eredményekkel. Mindkét csapat megnyerte az összes mérkőzését.

Fiú U17-es Szegedi RSE narancs csapatunk az I. osztály középszakaszában játszotta le mérkőzéseit a hétvégén. Mindkét meccsükön diadalmaskodtak, az elsőt egy ötszettes csatában nyerték meg, a másodikat pedig három szettben.

Varga Tamás: - Az U17-es fiúkkal utaztam Kaposvárra és helyettesítettem Csányi Danit. Az első mérkőzésen nagyon hektikusan játszott a csapat, aminek az eredménye egy 3:2-es győzelem lett. Végig küzdöttünk saját magunkkal és egy nagyon szívós jól játszó Pénzügyőr ellen. Sok bizonytalanság jellemezte a játékunkat, amit az ellenfél rendre ki is használt, de a végén mi kerekedtünk felül. A Kaposvár ellen szerkezeti változtatásra kényszerültünk a feladónk Lázár Balázs sérülése miatt Szepesi Máté vállalta a feladó szerepet, ami szerencsére jól sült el és Fitor Patrick vezérletével megnyertük a mérkőzést.

Buzek László Fiú U17 OB, I. osztály középszakasz, Kaposvár
Pénzügyőr SE Zöld – Szegedi RSE Narancs 2:3 (22-25, 25-16, 25-22, 21-25, 11-15)
Szegedi RSE Narancs – Fino Kaposvár 3:0 (25-21, 25-22, 29-27)
Szegedi RSE Narancs:
Simon Benedek József, Elousta Dzsáfár, Makhult Levente Bánk, Hüvös Máté György, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Gyémánt Boldizsár, Száraz Csaba, Verebes Máté, Benák Dániel.
Megbízott edző: Varga Tamás.

Fiú U17-es Szegedi RSE Fekete csapatunk a III. osztály középszakasz második fordulójában játszották le mérkőzéseiket. Első összecsapásuk egy ötszettes mérkőzés lett, melynek végén a szegediek arattak győzelmet. Második meccsükön olyan magabiztosan játszottak, hogy három szettben tudtak nyerni ellenfelükkel szemben, így a középszakasz tabella második helyén végeztek.

Strezeneczki Gyula: - Budapesten folytatódott az U17 III-osztály középszakasza, a Szolnok és a Mozdulj csapatai ellen léptünk pályára. Ezúttal a Szolnok ellen kezdtünk, akikkel az idei bajnokságokban (U15 és U17) már hatodik mérkőzésünket játszottuk. Amint az már számomra "megszokott", ezúttal is fordulatos és hosszú - két órás - mérkőzés kerekedett az összecsapásból. Két szoros játékkal megnyert szettet követően a már megszokott feladócserék következtek. Ezúttal azonban a nyitásfogadásokkal és a bejátszásokkal a fiúk nem tudták megfelelően segíteni a feladók munkáját, kényszerfeladásokkal voltunk kénytelenek támadásokat építeni, a játékunk kiismerhetővé vált, rengeteget hibáztunk, amit ellenfelünk ki is használt és egalizálta az állást.

A döntő játszma is hasonlóan indult, 8:5 arányú Szolnoki vezetésnél cseréltünk térfelet. Ezúttal az időkérés megtette a hatását, fokozatosan ledolgoztuk hátrányunkat, 10:10-nél egyenlítettünk és végül 15:11-re megnyertük a döntő szettet. Rövid pihenőt követően a hazai csapat elleni mérkőzés következett, ahol lehetőség volt mindenki számára játéklehetőséget adni, amivel mindenki élni is tudott. Ezen a mérkőzésen a pályán maradó kezdő játékosok nagyon szépen és okosan segítették a csereként pályára lépő, kevesebb tapasztalattal rendelkező játékosok dolgát. A hétvégi eredménnyel elégedett vagyok, két nyert mérkőzés, dolgozni kell a hibák kijavításán, de Igazi csapatként játszottunk - még ha sok hibával is!

Buzek László Fiú U17 OB, III. osztály, Kelet ’B’ középszakasz, Budapest
Szolnoki Sportcentrum kék – Szegedi RSE Fekete 2:3 (20-25, 21-25, 25-12, 27-25, 11-15)
Szegedi RSE Fekete – Mozdulj SE 3:0 (25-19, 25-21, 25-18)
Szegedi RSE Fekete:
Senkó Levente, Dávid Nataniel Mór, Draskóczy Ede István, Bálint György, Révész Boldizsár, Varga Benjámin, Menyhárt Nimród, Lele Zétény, Meskula Máté, Papes Bence Bendegúz, Alexi Benjamin János, Lele Marcell.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com