Jelszóigénylés

Minden elismerés megilleti a játékosokat

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 19., hétfő
Két újabb korosztályos csapatunk léphetett pályára a kényszerszünet után.

Az SZRSE újabb két korosztályos csapata számára ért véget a kényszerszünet, másfél hónap böjt után végre leány gyerek narancs és fiú ifjúsági együttesünk is játszhatott a korosztályos bajnokságban. Mindkét együttes más motivációval lépett pályára, és minden játékost elismerésben részesítettek az edzők.A lányok Budapesten szerepeltek az MTK és a Kaposvár ellen – előbbi meccsen a helytállás, utóbbi derbin a győzelem volt a cél, amit el is ért az SZRSE Narancs.

– Minden elismerés megilleti a gyerekeket, hiszen a kaposváriak elleni győzelem előtt egy rendkívül szoros csatát vívtunk a házigazdával, az MTK ellen akár nyerhettünk is volna, csak apró nüanszok döntöttek a fővárosi rivális javára – kezdte értékelését Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Egy hónapig nem edzettünk, felforgatott felállásban, szűkebb kerettel léptünk pályára, és mégis megizzasztottuk az esélyesebb hazaiakat, így minden tiszteletem a lányoké. A Kaposvár elleni meccs a kötelező győzelem kategóriába tartozott, de ilyen kihagyás után pláne ezek a meccsek a legnehezebbek. Kapkodó játékkal sikerült is megnehezíteni a dolgunkat, de végül összejött a győzelem. Nem szoktam kiemelni játékosokat, de most szeretném megemlíteni, hogy miután megsérült a liberónk, Magos-Dóra Villő profi módon oldotta meg ezt a posztot, így neki is nagyban köszönhető a Kaposvár elleni győzelem, sokat tett hozzá. Ezzel nem akarom a többiek érdemét csökkenteni, hiszen mindenki teljes odaadással küzdött – hangsúlyozta a tréner.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály Középszakasz, Budapest
MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs 3:1 (17:25)(25:23)(25:20)(25:19)
RÖAK Kaposvár A - Szegedi RSE Narancs 1:3 (23:25)(22:25)(25:20)(21:25)
Szegedi RSE Narancs: Gigacz Maja, Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Deák Angelina, Mihály Annamária, Herceg Viktória, Nagy-Hegyesi Luca, Hartai-Rácz Gaia, Szentkereszty Stefánia
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaFiú ifjúsági együttesünk Debrecenben lépett pályára a győriek és a debreceniek ellen, egy szett végén az SZRSE örülhetett, de a részsikeren felül is volt miért mosolyogni.

– Nagyon örültünk, hogy játszhattunk végre, ez volt most a legfontosabb – emelte ki Hulmann Zsolt vezetőedző. – A srácok nagyon akartak, becsülettel küzdöttek, nem hagyták el magukat, ezért elismerésem mindenkinek. Nagyon szerettek volna jól játszani a fiúk, de a körülmények miatt ez nem jött össze. A két ellenfél egyaránt arról számolt be, hogy egy edzést sem kellett kihagyniuk, így hátrányból indultunk, amit nem is lehetett behozni, mivel kiestünk a játékból, nem találtuk az ütemet. Másfél hónap kihagyás az izomzaton is meglátszik, a srácok nem tudtak olyan magasakat ugrani, mint korábban. Ez a torna arra volt jó, hogy újra játékba lendüljünk, majd elkezdjük az építkezést, leginkább a következő szezonra, hiszen mire utolérnénk magunkat, már vége is az idénynek. Azért dolgozunk, hogy ősztől egy magasabb szintű alapra tudjunk építeni – fogalmazott a mester.


dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I. osztály 13-16. helyért, Debrecen
DEAC- Szegedi RSE 3:0 (25:22)(25:15)(25:14)
Széchenyi Győr - Szegedi RSE 3:1 (19:25)(25:18)(25:17)(25:14)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Somosi Levente, Baranyi Dávid, Varga Medárd, Janó Csongor, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Pintér Barnabás
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com