Jelszóigénylés

Meg sem álltak a hatos döntőig

Megosztás:
Megjelent: 2023. június 29., csütörtök
Fiú mini csapatunk szezonját értékeljük

Szezonértékelő cikksorozatunkban elérkeztünk a legkisebbekhez is: mini korosztályú csapataink idényeit értékeljük. Elsőként fiú mini együttesünkről beszélgettünk Honti Szilárddal, a játékosok vezetőedzőjével.

Fiú mini csapatunk igéretesen indította a 2022/23-as szezont. Az alapszakaszban sikert sikerre halmoztak, így nem is volt kérdés számukra, hogy a döntőbe kerülést tűzzék ki célul. Az idény második felében kiharcolták maguknak a hatos döntőbe jutást, ahol végül az 5. helyet szerezték meg.

Honti Szilárd: - Az év elején foghíjasan voltunk és a csapatom fele teljesen kicserélődött az előző évhez képest, így nem tudtam mire számíthatok, milyen célt tűzzek ki az év végére. Az alapszakasz folyamán ez a cél az 1.osztályban maradást jelentette. Ezalatt külső és belső problémákat kellett leküzdeni ami hátráltatta a munkánkat, végül az elsődleges célt sikerült elérni és bent maradtunk a legjobbak között. Innen kezdve felfelé ívelt a csapat mutatója, jött néhány tornagyőzelem és sikerült a játékot egyre magasabb szintre fejleszteni. A problémák viszont részben megmaradtak, de ezeken már sikerült úrrá lenni és ennek tudatában dolgozni tovább.

Új célként a döntőbe kerülés lett kitűzve, ez a középszakasz vége felé már éremesélyessé válássá is nőtt. Talán a végső győzelemre is úgy gondolom, hogy lehetett volna esélyünk. Ennek tudatában utaztunk el a kecskeméti döntőre ahol végül az 5. helyet sikerült megszerezni. Az egész szezont tekintve maximális büszkeség illeti a csapatot! A fele társaság szeptemberben, vagy az év folyamán kezdte el a röplabdázást és fejlődött a játéka önmagához képest is rengeteget, illetve csapat játék szinten is hatalmas előrelépést sikerült tenni viszonylag rövid időn belül. Nagyon jó társaság kovácsolódott össze, akik tudták húzni egymást a nehezebb pillanatokban is. Eredménytől függetlenül igazi bajnok csapattal dolgozhattam együtt a szezonban, köszönöm ezt az évet ezúton is!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com