SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

A második szett biztató volt

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 8., vasárnap
Idei utolsó hazai bajnokiján helytállt a Vidux-Szegedi RSE.

Legutóbbi NB I-es bajnokiján a MAFC-BME ellen ígéretes játékot mutatott be a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata, most pedig újra a Lila iskolában vívott élvonalbeli bajnokit. Itt volt tehát a lehetőség, hogy Nusser Elemér legénysége újabb elismerő szavakat gyűjtsön be személyesen a szurkolóitól, méghozzá idei utolsó hazai összecsapásán. A második szett alapján be is lehetett zsebelni pár elismerést, bár – ahogy a tréner mondta –, a többit inkább felejteni kell.
– Hullámzó meccs volt, az első szettben eléggé szétesett a játékunk, de a második játékrészben nyújtott teljesítményünk igazán biztató volt – nyitotta mestermérlegét Nusser Elemér. – A harmadik szettben már komolyabban vett minket ellenfelünk, és ekkor már jobban érvényesült a kecskemétiek fizikai fölénye is. Összességében elmondható, hogy egy minden szempontból erősebb ellenfél győzött le minket – jegyezte meg a tréner.

A vereség tehát sima, háromszettes, de nem lehetett bosszankodni a játék miatt, és voltak pozitívumok.

– A második szettben több olyan villanásunk is volt, amire lehet építeni a jövőben. Egy ilyen vereséget könnyebb elfogadni, hiszen a találkozó a papírforma szerint alakult, csak abban és annyival volt jobb a Kecskemét nálunk, amire számítani is lehetett. Ki tudtunk próbálni új felállásokat, de újra látszott, hogy még sok munkánk lesz a nyitás-fogadásunk fejlesztésével. Dolgozunk tovább, és remélem, hogy a folytatásban mindenki egészséges lesz, hiszen az év utolsó két, egyaránt idegenbeli találkozóján esélyünk van a sikerre, ha picit összeszedettebben tudunk játszani – véli Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged 
Vidux-Szegedi RSE - Kecskeméti RC 0:3 (8:25)(21:25)(11:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Csányi Dániel, Honti Szilárd, Bitó Attila, Piti Richárd, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor Csere: Borsi Levente (Libero), Váradi Zoltán (Libero), Bodnár Lajos, Demcsák Balázs, Inhoff Attila, Berentés Béla
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 13., hétfő
Hír
Hír
2020. január 12., vasárnap

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com