Jelszóigénylés

Lassan védjegyünkké válik a remek hajrá

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 2., péntek
A végjátékokban ismét rendkívül fegyelmezett a Vidux-Szegedi RSE.

A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata sima sikert aratott a MEAFC-Miskolc ellen. Mindhárom szett a hajrában dőlt el, a végjátékokban sokkal jobb volt a Nusser-legénység, ami lassan együttesünk védjegyünkké válik ebben a szezonban. Ezzel a győzelemmel át is vettük a vezetést az alsóházi rájátszás tabelláján.
A kezdés mindig fontos, így az első labdamenet végén Csányi Dániel ellentmondást nem tűrő, bivalyerős ütése, illetve legeredményesebb játékosunk arckifejezése is jelezte: elszántan harcolunk a győzelemért. Ez gyorsan lendületet is adott egy négypontos vezetéshez, de a megnyugtató előny pillanatok alatt elolvadt, ki nem kényszerített hibáink révén gyorsan feljött a Miskolc 6:5-re. Innentől jött az adok-kapok 17:17-ig, majd remek szegedi sáncokkal és támadásokkal ismét négypontos előnybe kerültünk, ezt viszont már nem herdáltuk el.

A második szettet 12:8-ig magabiztosan irányítottuk, a következő hat pontból viszont csak egyet gyűjtöttünk. Ezután mindkét fél részéről a hibák domináltak 18:19-ig, majd két kiváló hazai sánc révén előnnyel érkeztünk a hajrára. A végjátékban megint odatettük magunkat: Csányi Dániel, Piti Richárd és Nacsa Gábor szép megmozdulásaival nem is volt kérdéses az előnyünk növelése.

Kiss Gábor és Nacsa Gábor pontjaival az első után a harmadik szettben is megléptünk 4:0-ra, de most jobban gazdálkodtunk az előnnyel. Sőt, növeltük is a különbséget, Nusser Elemér ebben az időszakban többször dicsérte is remekül szerváló tanítványait. Korai volt az öröm, mert több hibával egyszer magunkra húztuk a Miskolcot, de szerencsére nem egyenlítettek, majd 20:16-os előnyről vártuk a hajrát. Ez a végjáték is hazai remeklést hozott, így a Vidux-Szegedi RSE magabiztos győzelmet aratott, jöhetett a megérdemelt körtánc.
Ebben a szezonban három mérkőzésen mindössze egy szettet veszítettünk a rendkívül jó erőkből álló MEAFC-Miskolc ellen, ez már önmagában bravúros teljesítmény. Csak így tovább, fiúk!

Nusser Elemér: – Ismét bizonyítottuk, hogy jól bírjuk a hajrákat! A végjátékokat rendkívül fegyelmezetten, hibát alig vétve nyertük, ez volt a döntő faktor. Emellett viszont azt is szeretném megjegyezni, hogy ezen a meccsen különösen látszott, hogy az idényben milyen sokat léptünk előre a szervák terén.


Vidux-Szegedi RSE–MEAFC-Miskolc 3:0 (25:20, 25:21, 25:19)
Férfi röplabda NB I, alsóházi rájátszás, 1. forduló. Szeged, Etelka sori sportcsarnok, zártkapus mérkőzés.
Vezette: Soltész, Sík.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Fülöp Norbert, Nacsa Gábor, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Honti Szilárd, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Nusser Elemér.
Másodedző: Csányi Roland.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com