Jelszóigénylés

Srácok, fel a fejjel, jön a rájátszás!

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 20., szombat
A Vidux-Szegedi RSE vasárnap kezdi szereplését a férfi NB I-es alsóházi playoffban.

A férfi NB I Liga alapszakasza drámai hajrát hozott, hiszen a Vidux-Szegedi RSE remek játékkal kiharcolta a lehetőséget, hogy az utolsó fordulóban egy ki-ki meccsen a felsőházi rájátszásba juthasson, majd egy koronavírusos eset miatt egy pillanat alatt szertefoszlott az álma. Az élet viszont megy tovább, előre kell tekinteni, hiszen számunkra is elkezdődik az alsóházi playoff, a srácok vasárnap 16:30-tól a Szolnok vendégei lesznek.

A nyitófordulóban még nem tudtunk pályára lépni a karantén miatt, el kellett halasztani a Miskolc elleni találkozót, most viszont indulhat a bajnokság sava-borsa. A felsőházban a tisztes helytállás lett volna a cél extraligás ellenfelekkel szemben, az alsóházban viszont minél előkelőbb helyre pályázik a Vidux-Szegedi RSE.

Legutóbb a Szolnok otthonában 3:1-re kikaptunk, de az egy teljesen más meccs volt, hiszen a járvány második hulláma komolyan érintette a keretünket, akkoriban még épphogy kezdte összeszedni magát a társaság és Nacsa Gábor is azon a bajnokin debütált. A csapat harcra készen várja a derbit, amely előtt jó előjel, hogy a legutóbbi párharcban nyerni tudtunk hazai pályán a Tisza-parti rivális ellen.

– A bajnokság ezen szakaszában eleve nehezebb jósolni, a járvány pedig csak fokozza a bizonytalanságot. Rendkívül képlékeny a bajnokság, így nem is szeretnék esélyeket latolgatni – hangsúlyozta Nusser Elemér vezetőedző. – A héten már tudtunk edzeni a másfél hetes karantén után, amely úgy tűnik, nem volt rossz hatással a srácokra, talán kellett is ez a pihenő. Sokat beszélgettünk a fiúkkal az alapszakasz szomorú végéről, megteszek mindent, hogy ne lombozza le őket a már nagyon várt, de végül elmaradt lehetőség. Szerintem sikerült helyretenni mindent a fejekben, azt látom a játékosokon, hogy pozitív mentalitással várják a rájátszás kezdetét – nyilatkozta a mester.
NBI Férfi Bajnokság - Liga kvalifikáló kör, Szolnok
16:30 Szolnoki Röplabda klub - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com