SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Újabb gratulációkat gyűjtene be férfi csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 4., szerda
A Vidux-Szegedi RSE vasárnap ismét a Lila iskolában játszik.

Az NB I-ben szereplő férfi csapatunk két nagyon eltérő hazai vereségen van túl: a Sümeg ellen semmi sem jött össze, majd a MAFC-BME ellen kifejezetten biztató volt Nusser Elemér legénységének játéka. Mivel vasárnap 18 órától jóval esélyesebb ellenfelet fogadunk a Lila iskolában, nincs teher a srácokon, így remek lenne ugyanazt a felszabadult játékot látni, mint legutóbb.
Ellenfelünk a Kecskemét lesz, amely oda-vissza simán győzte le a Sümeget, ez is mutatja az erejét. Hétvégi vendégünk stabilan áll az élvonal harmadik helyén.

– Tényleg nincs rajtunk teher, így elsődleges célunk nem is lehet más, mint hogy hasonló csapatjátékkal rukkoljunk elő, mint a MAFC ellen tettük – kezdte az újabb hazai bajnoki beharangozását Nusser Elemér. – Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene folytatnunk a tanulási folyamatot, amiről leginkább szól az őszi szezonunk. A két ünnep között összegzésként kapok majd egy óriási adag statisztikát, de ennek végiglapozása nélkül is elmondható, hogy leginkább a nyitás-fogadásban és a támadójátékban kell előrelépnünk, így a héten is erre koncentrálunk – árulta el a vezetőedző.

Csapatunknak nem most kell kiadnia magából mindent, hiszen jövő héten a Pécs vendége lesz, az a derbi sokkal fontosabb.

– Arra a bajnokira kell koncentrálnunk, ennek rendeljük alá a felkészülést, de szeretnénk újabb gratulációkat is begyűjteni. A MAFC elleni meccs után ugyanis a szurkolás mellett az is nagyon jól esett a srácoknak, hogy a drukkerek megdicsérték őket. Joggal, hiszen ott már a meccsnek voltak olyan periódusai, amikor azt játszottuk, amit tavasszal egész találkozókon kellene. Támogatóink mellett én is láttam a fejlődést, de jó lenne ezt stabillá tenni, hiszen elég hullámzó a formánk. E felé kellene tenni most is egy lépést, ha lehet, közönségszórakoztató játékkal, hiszen szeretnénk meghálálni a bizalmat – zárta a beszélgetést Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Szeged - József Attila Általános Iskola
18:00 Vidux-Szegedi RSE - Kecskeméti RC 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezdt Te is, hogy ott lesze a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 13., hétfő
Hír
Hír
2020. január 12., vasárnap

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com