Jelszóigénylés

Férfi felnőtt csapatunk jövőre is az NBI-ben!

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 29., péntek
Pozitív megbeszéléseket követően egyben marad élvonalbeli keretünk.

A következő szezonra is benyújtottuk férfi NB I-es nevezésünket, méghozzá szakmailag és anyagilag is stabil háttérrel. A nevünk továbbra is Vidux-Szegedi RSE lesz, hiszen névadó szponzorunk biztosított minket további támogatásáról, a keretünket pedig egyben tartottunk, minden játékosunkkal pozitív beszélgetést folytattunk a jövő évi szezonról.

– Amint lezárták a szezont a koronavírus-járvány miatt, elkezdtük az egyeztetéseket. A keretünk egyben tartása és az anyagi stabilitás megőrzése volt a fő cél, amit el is értünk – kezdte nyilatkozatát Bondor Tamás, egyesületünk ügyvezető-helyettese. – Mindenkivel személyesen tárgyaltunk, és nagyon örültünk, hogy azok is vállalták a játékot, akik munkájuk vagy családi elfoglaltságaik miatt kevesebbet tudnak majd szerepelni. Úgy tűnt, több játékosunk is befejezheti a röplabdát, de végül mindannyian maradtak a keretben. Névadó szponzorunk, a Vidux Kft. is mindenben támogatott minket, így nyugodtan tervezhetjük a jövőt – mondta a szakember.


A következő szezonban várhatóan három csapattal bővül az élvonal, változik a lebonyolítás, alsóházi szereplésre számítunk.

– Reméljük, hogy az átalakulás révén még több izgalmas csatát vív majd a Vidux-Szegedi RSE. Örülünk a bővítés tervének, így vélhetően több hasonló erejű együttes küzdhet egymással, ami további szakmai fejlődést garantál. Ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk, hiszen a kényszerszünet előtt már kezdett belejönni újonc csapatunk az élvonalbeli szereplésbe – jegyezte meg Bondor Tamás.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com