Jelszóigénylés

Csak egy szett erejéig játszottunk úgy, ahogy kell

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 5., szombat
Fontos pontokat hullajtott a Vidux-Szegedi RSE a Miskolc elleni vereséggel

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata hazai pályán 3:1-es vereséget szenvedett a MEAFC-Miskolctól. A Lila iskolában jól indult a derbi, hiszen remek játékkal szerzett vezetést együttesünk, de a folytatásban már jobbak voltak a vendégek.

Ezzel a vereséggel egyáltalán nem számoltunk, a meglepő kudarccal sajnos fontos pontokat hullajtottunk az Extraligába jutásért zajló csatában. Pedig a nyitó szettben tényleg úgy tűnt, hogy az első percektől bizonyítjuk: a játék minden elemében jobbak vagyunk. A két fél idegenbeli találkozóját négy szettben nyertük, így a második szett elvesztése után még optimisták voltunk. Sajnos a harmadik és negyedik szettre sem talált vissza önmagához a Vidux-Szegedi RSE, így egy kulcsembere, Tomas Dileo hiányában nem tudta hozni a kötelezőt.

Fel a fejjel, srácok, az alapszakasz utolsó két fordulójában a Dág elleni rangadókon lehet javítani! Előtte még viszont nagyon komolyan kell venni a Rákosmente és a Szolnok elleni hazai bajnokikat is, hiszen több pontvesztés nem fér bele.

Fésüs Erzsébet: – Az első szettben olyan magas szintű nyitásaink és fogadásaink voltak, hogy egyértelműen mi irányítottuk a szettet, a mi akaratunk érvényesült. A kemény szervákkal és kiváló fogadásokkal felépítettünk egy játékot, de a második szettben elvesztettük, és később sem találtunk vissza hozzá. A Miskolc remek mezőnymunkát végzett, így megérdemelten nyert. Amit a második, a harmadik és a negyedik szettben mutattunk, az nem elég az Extraligába jutáshoz! Nagy kérdés, hogy miért csak egy szett erejéig tudtunk úgy játszani, ahogy kell. Nyilván kellemetlenül érintette a társaságot, hogy az utolsó pillanatban lett biztos, hogy Tomas Dileo még most sem játszhat. Nem temetném a csapatot, csak huzamosabb ideig tartani kell azt, amit az első szettben mutattunk, és persze amikor kell, rátenni még egy lapáttal. Ezzel a vereséggel plusz terhet tettünk magunkra a Dág elleni meccsekre, hiszen ezeken a rangadókon lehet jóvá tenni a mai kudarcot. Ezúton szeretném megköszönni, hogy most Jan De Brandt is leült mellénk a kispadra, óriási tapasztalata sokat jelent, én is bőven tanultam tőle a mai meccsen. Szakmai igazgatónk az edzéseken is részt vesz, ami még plusz erőt adhat a bajnokság hajrájában.


Vidux-Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc 1:3 (25:22, 18:25, 21:25, 21:25)
Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, 10. forduló. Szeged, Lila iskola, 40 néző. Vezette: Nagy, Takács.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Bodnár Lajos, Nacsa Gábor, Kiss Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Fülöp Norbert, Inhoff Attila, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com