Jelszóigénylés

Debütálóval utaznak a fontos pontokért

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 1., péntek
A Vidux-Szegedi RSE a MEAFC-Miskolc vendége lesz

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata a győztes rajt után folytatja a felsőházi rájátszást, a második körben a MEAFC-Miskolc vendége lesz szombaton 18:30-tól.

Debütálóval utazik a csapat, ugyanis Polyák Ábel először kap szerepet a felnőtt keretben. Várhatóan libero poszton játszik majd, a stáb pedig a későbbiekben is számít rá.

A nyomás ott lesz a csapaton, hiszen a Dágot már megelőzte, de a két pont előnnyel induló MÁV-Előre még a Vidux-Szegedi RSE előtt áll a tabellán, az Extraligába pedig csak a rájátszás győztese jut. A győzelem tehát kötelező, hogy maradjon esély a feljutásra, majd jöhet a zsinórban 3 hazai rangadó!

– Papíron ez a legkönnyebb meccs, de nem lesz az, pláne idegenben – hangsúlyozta Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Ne feledjük, hogy az alapszakaszban volt egy váratlan vereségünk a Miskolc ellen, ráadásul úgy, hogy egy sima szegedi szettsiker után fordított az ellenfél. Rutinos kulcsjátékosokkal várnak minket, a maximumot hozzák majd ellenünk, így nekünk is így kell játszani, ahogy a teljes rájátszás során is. Örülök Polyák Ábel csatlakozásának, az edzéseken bizonyította, hogy megérdemli a lehetőséget – jegyezte meg a tréner.Férfi röplabda NB I Liga, felsőházi rájátszás, Miskolc
2022. április 2. szombat
18:30 MEAFC-Miskolc – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com