Jelszóigénylés

Megvan a harmadik NB I-es győzelem!

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 20., péntek
Mindenki jól járt az év utolsó felnőtt férfi mérkőzésével.

A Vidux-Szegedi RSE a mai találkozóig két győzelmet gyűjtött a férfi élvonalban, a Pécs ellen hazai és idegenbeli siker révén, most pedig itt volt az esély a harmadik diadalra. Ehhez Kunhegyesre kellett utazni, ahol a magyar U17-es válogatott várta Nusser Elemér legénységét, hiszen a korosztályos nemzeti csapat most gőzerővel készül az Európa-bajnoki selejtezőkre. Bár nem volt könnyű meccs, de az ötödik szettben sikerült behúzni a bajnoki pontokat, így sikerélménnyel, valamint olyan mérleggel mehet karácsonyozni NB I-es csapatunk, amit az őszi szezon kezdete előtt alá is írt volna.
– Az idei mérlegünk így tényleg szebb lett, de abban biztosak lehetünk: tavasszal sokkal jobb játék kell ahhoz, hogy újabb fontos győzelmeket arassunk! – hangsúlyozta a tréner. – Látszott rajtunk, hogy év végi meccsről van szó, kicsit már karácsonyi hangulatban, a két legjobb feladónk nélkül. Erre a szezon végi derbire már nem tudtunk túlságosan felpörögni, bár az első szettben még ez nem látszott, akkor nem hibáztunk túl sokat – jegyezte meg Nusser Elemér.

A folytatásban már sajnos több hiba csúszott a szegedi játékba, amit a lelkes fiatalok ki is használtak.

– Szoros meccs lett belőle, de ennél is érdekesebb, hogy nagyon hullámzó lett. Egyszer az egyik félnek nem ment, a következő szettben a másiknak. Az persze biztos, hogy jó egy ilyen sikerélménnyel az ünnepekre menni, hiszen nyáron nem feltétlenül gondoltuk, hogy három győzelemmel állunk majd az év végén. Szintén pozitívum, hogy mindenki jól járt: mi elértük a harmadik sikert, a válogatottnál pedig azt mondták, számukra nagyon hasznos volt ez a találkozó. Szurkolóinknak köszönjük az idei támogatást és a hazai meccseken a fantasztikus hangulatot, minden drukkerünknek áldott, békés karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk! – nyilatkozta Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Kunhegyes
Magyar Utánpótlás Válogatott - Vidux-Szegedi RSE 2:3 (22:25)(25:23)(16:25)(25:14)(9:15)
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Bodnár Lajos, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor, Nagy Zsolt, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Fülöp Norbert, Honti Szilárd, Berentés Béla, Inhoff Attila, Demcsák Balázs, Sarnyai Ákos. 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com