Jelszóigénylés

Bátor játékkal léptek pályára Miskolcon

Megosztás:
Megjelent: 2023. szeptember 11., hétfő
Felkészülési tornán vett részt az Extraligára készülő Vidux-SZRSE férfi csapata vasárnap Miskolcon. Berkes Zoltán együttese egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a tornát, de cseppet sem elégedetlen a látottakkal.

Az edzések mellett első felkészülési tornájával készül az Extraligás szezonra a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata. A fiúk a hétvégén Miskolcon jártak, ahol a házigazdák mellett a Debrecen együttesével játszottak izgalmas, és sokszor kiélezett csatát. Berkes Zoltán vezetőedzőnek sikerült mindenkit pályára küldeni, és mint fogalmazott, ennek a tornának is ez volt a célja, valamint hogy összeszokjanak a játékosok.

A hajdúságiak ellen a döcögős kezdés után fordítani is sikerült, amelyet külön dícséretesnek vélt. Bár papírforma szerint a Debrecen tűnt erősebbnek, a házigazda Miskolc sima győzelmet aratott ellenünk. Viszont vezetőedzőnk hangsúlyozta, amit kért, azt megtették a fiúk a pályán, és a fejlődés, vagyis váltás játszmán belül is érződött.

Berkes Zoltán vezetőedző: Az első meccs a Debrecen ellen kicsit döcögősen indult, nehezen ment a játék, de aztán a srácok megtalálták a ritmust, és sikerült is a papíron nehezebb ellenfél ellen fordítani, és 3:2-re hozni ezt a találkozót. A házigazdák ellen egy teljesen más felállással léptünk pályára, hiszen ennek az útnak a célja az volt, hogy minden lehetséges felállást, taktikát kipróbáljunk, valamint mindenki pályára léphessen és összecsiszolódjanak a játékosok. Sokan ugyanis nem játszottak még együtt, így ez egy remek lehetőség volt. A Miskolc ugyan simán hozta a meccset, nem lehetünk csalódottak, hiszen kidolgozott játékokat láttam, voltak kifejezetten szép periódusai a meccseknek, tehát összességében egy nagyon előremutató játékot láthattunk. Ezt a bátor játékot várom el a későbbiekben is - legközelebb a hétvégi Vidux-kupán!

A női és férfi felnőtt csapatunk is hétvégén Szegeden, a Vidux-kupa felkészülési tornán lép pályára a Lila iskolában!


MEAFC- Miskolc felkészülési torna, Miskolc, Egyetemi Körcsarnok
DEAC - Vidux-Szegedi RSE 2:3
MEAFC-Miskolc - Vidux-Szegedi RSE 3:0

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com