Jelszóigénylés

Idejekorán véget ért a szezon férfi csapatunknak

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 16., péntek
A Vidux-Szegedi RSE nem játszhatja le utolsó mérkőzését az NB I rájátszásában.

Utólag hálásak lehetünk a sorsnak. Emlékezzünk vissza: egy koronavírusos eset miatt maradtunk le arról, hogy a Vidux-Szegedi RSE játszhasson a férfi NB I felsőházi rájátszásáért. Most az alsóházi playoffban jártunk volna hasonlóan, ha az eredeti terv szerint pénteken és vasárnap szerepeltünk volna idegenben.Csakhogy a Sümeg kérésére szerdán játszottunk Szegeden, és ezen a találkozón meg is nyertük az alsóházi rájátszást. A másnapi protokoll felmérésen kiderült, hogy pozitív Covid-teszt miatt karanténba kell kerülnie a Nusser-legénységnek, amely így nem játszhatja le a szezon utolsó találkozóját Miskolcon.

A pozitív teszteredmény egy szerdán pályára lépő játékosé, akinek még kedden negatív eredménye volt. Csapatorvosunkkal egyeztetve jutottunk arra, hogy a játékosok egészségét szem előtt tartva és a MEAFC-Miskolc hátralevő programját ismerve nem tudjuk pótolni a mérkőzést az április 18-ai határidő előtt.

Ezzel tehát idejekorán véget ért a szezon a Vidux-Szegedi RSE számára, de szerencsére ennek már nincs hatása a végeredményre, a csoportelsőség a miénk. Az együttes kihozta a maximumot a járvány miatt döcögősen induló szezonból, az SZRSE TV új adásában erről is nyilatkozott vezetőedzőnk, Nusser Elemér és játékosunk, Bodnár Lajos.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2023. január 24., kedd
Képgaléria
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 22., vasárnap
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com