Jelszóigénylés

Értékes pont lett a vagány játékunk jutalma

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 8., szombat
Bravúros eredményt ért el férfi csapatunk Székesfehérváron.

Vesztenivaló nélkül utazott Székesfehérvárra férfi felnőtt csapatunk, hiszen a MÁV Előre számított favoritnak a mai NB I-es mérkőzésünkön. A hazaiakat brazil és kubai légiós is erősítette, az elmúlt hetekben a Dunaferrt és a Szolnokot is legyőző ellenfelünkkel szemben teher nélkül léphettünk pályára. Ez most nagyon jó hatással volt a fiúkra, ugyanis a második és harmadik szettet is megnyerve pontot szereztek, de még győzelmi esélyük is volt a hajrában.


 
– Miután az ötödik szettben (14:14) volt az állás, jobban örültem volna a győzelemnek, de nem lehetek elkeseredve, mert így is nagy gratuláció jár a fiúknak! – kezdte értékelését Nusser Elemér. – Vagányan játszottak a srácok, kihozták magukból a maximumot, az ilyen meccsekért érdemes utazni és dolgozni. A héten nem volt előjele annak, hogy ilyen bravúros teljesítményt nyújtunk, de ma remek volt a hozzáállás. Végig mosolyogtak a tanítványaim, sosem bosszankodtak a hibák után, csak mentek előre, bármi is történt előtte – mondta a tréner.

A második és a harmadik szett megnyerésével tehát értékes bajnoki pontot szerzett a Vidux-Szegedi RSE, amit főként koncentrációjának köszönhet.

– Az általunk hozott szettekben különösen odafigyeltek a fiúk, nagyon keveset hibáztak. Persze ez hatással volt ellenfelünkre is, egyre görcsösebbé váltak a jóval esélyesebb hazaiak. Okosan és felszabadultan játszottunk, ahogy meg is beszéltük. Pénteken azt mondtam a srácoknak, hogy a bajnokság hátralévő részében már minden meccs fontos, így az ellenféltől függetlenül mindenkinek teljes erőbedobással, vagányan neki kell menni. Most így is lett, remélhetőleg máskor is így lesz! – nyilatkozta Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Székesfehérvár
MÁV Előre-BERICAP - Vidux-Szegedi RSE 3:2 (25:20)(22:25)(22:25)(25:20)(16:14)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Kiss Gábor, Farkas Baráti Attila, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Piti Richárd, Bitó Attila. Csere: Borsi Levente (libero), Sarnyai Ákos, Inhoff Attila, Bodnár Lajos, Demcsák Balázs, Honti Szilárd
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com