SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. február 22.
Gerzson

Jelszóigénylés

Értékes pont lett a vagány játékunk jutalma

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 8., szombat
Bravúros eredményt ért el férfi csapatunk Székesfehérváron.

Vesztenivaló nélkül utazott Székesfehérvárra férfi felnőtt csapatunk, hiszen a MÁV Előre számított favoritnak a mai NB I-es mérkőzésünkön. A hazaiakat brazil és kubai légiós is erősítette, az elmúlt hetekben a Dunaferrt és a Szolnokot is legyőző ellenfelünkkel szemben teher nélkül léphettünk pályára. Ez most nagyon jó hatással volt a fiúkra, ugyanis a második és harmadik szettet is megnyerve pontot szereztek, de még győzelmi esélyük is volt a hajrában.


 
– Miután az ötödik szettben (14:14) volt az állás, jobban örültem volna a győzelemnek, de nem lehetek elkeseredve, mert így is nagy gratuláció jár a fiúknak! – kezdte értékelését Nusser Elemér. – Vagányan játszottak a srácok, kihozták magukból a maximumot, az ilyen meccsekért érdemes utazni és dolgozni. A héten nem volt előjele annak, hogy ilyen bravúros teljesítményt nyújtunk, de ma remek volt a hozzáállás. Végig mosolyogtak a tanítványaim, sosem bosszankodtak a hibák után, csak mentek előre, bármi is történt előtte – mondta a tréner.

A második és a harmadik szett megnyerésével tehát értékes bajnoki pontot szerzett a Vidux-Szegedi RSE, amit főként koncentrációjának köszönhet.

– Az általunk hozott szettekben különösen odafigyeltek a fiúk, nagyon keveset hibáztak. Persze ez hatással volt ellenfelünkre is, egyre görcsösebbé váltak a jóval esélyesebb hazaiak. Okosan és felszabadultan játszottunk, ahogy meg is beszéltük. Pénteken azt mondtam a srácoknak, hogy a bajnokság hátralévő részében már minden meccs fontos, így az ellenféltől függetlenül mindenkinek teljes erőbedobással, vagányan neki kell menni. Most így is lett, remélhetőleg máskor is így lesz! – nyilatkozta Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Székesfehérvár
MÁV Előre-BERICAP - Vidux-Szegedi RSE 3:2 (25:20)(22:25)(22:25)(25:20)(16:14)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Kiss Gábor, Farkas Baráti Attila, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Piti Richárd, Bitó Attila. Csere: Borsi Levente (libero), Sarnyai Ákos, Inhoff Attila, Bodnár Lajos, Demcsák Balázs, Honti Szilárd
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. február 20., csütörtök
Hír
2020. február 19., szerda
Képgaléria
2020. február 18., kedd
Hír
2020. február 17., hétfő
Hír
2020. február 15., szombat
Hír
2020. február 14., péntek

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com