Jelszóigénylés

Esélyeshez méltóan, magabiztosan nyertünk

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 12., szombat
A Vidux-Szegedi RSE végig kézben tartotta a Rákosmente elleni meccset

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata hozta a kötelezőt: hazai pályán rendkívül magabiztosan, 3:0-ra nyerte a Rákosmente elleni bajnoki mérkőzést. A Lila iskolában járt tehát a vastaps a srácoknak, akik így két vereség után újra a győzelem útjára léptek.

A Rákosmente gyorsan időkérésre kényszerült, ugyanis 5:1-re rögtön megléptünk, nagy tűzzel játszottak a szegedi srácok. Ezután jött pár ki nem kényszerített hazai hiba, de Davi Pozzobon és Nacsa Gábor újabb bombái megnyugtatták a közönséget. A folytatásban Piti Richárdnak is fontos pillanatokban sült a keze, így 16:6-nál már zsebben érezhettük az első szettet. A játékrész hajrája az eddigieknél is simább volt, csupán egy-két szegedi hibából tudtak pontot szerezni a vendégek.

A második szettre már összekapta magát a Rákosmente, több bravúros megoldása is volt az ellenfélnek, így ez alkalommal nem volt olyan sima dolgunk. A Vidux-Szegedi RSE folyamatosan tartotta néhány pontos előnyét, de “lőtávolban” voltak a vendégek. 17:12-nél kértek időt a fővárosiak, innentől kezdve egyszerű volt a forgatókönyv: egy pont itt, egy pont ott – így alakult ki a 25:19-es részeredmény.

A harmadik szettben folyamatosan léptek meg Fésüs Erzsébet tanítványai, akiken a Miskolc elleni vereség után nem csak a bizonyítási vágy, de a megnyugtató önbizalom is érződött. A népes publikum így kényelmesen élvezhette a röplabdát, míg a pályán egyre több lehetőséget kaptak a szegedi cserejátékosok.

Fésüs Erzsébet: – Az első szett nem volt reális, nincs ekkora különbség a csapatok között, de mi nagyon keményen kezdtünk, az ellenfél pedig sokat hibázott. A második szettben már mindent beleadott a Rákosmente, de úgy érzem, végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Többnyire nagyon lazának láttam a csapatot, az edzéseken gyakorolt támadójátékot meg tudtuk valósítani. Ezért is hagytam tovább a pályán a kezdőcsapatot, élvezzék csak ezt a jó játékot.


Vidux-Szegedi RSE
– Rákosmente PARTY•CO 3:0 (25:9, 25:19, 25:14)

Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, 11. forduló. Szeged, Lila iskola, 50 néző. Vezette: Bibók, Szél.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Tomas Dileo, Nacsa Gábor, Honti Szilárd, Davi Luiz Durigon Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Csendes Csaba, Inhoff Attila, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Demcsák Balázs, Váradi Zoltán (libero).
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com