Jelszóigénylés

Jöhet a fontos rangadók főpróbája

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 20., hétfő
Az U17-es válogatott ellen zárja az évet a Vidux-Szegedi RSE.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata idei utolsó mérkőzésére készül: az esztendő zárásaként a Nusser-legénység kedden 19 órától az U17-es válogatott vendége lesz. A dabasi bajnokin ugyan kötelező a győzelem, de a pontok begyűjtése mellett más jelentőséggel is bír: ez a meccs lesz a fontos rangadók főpróbája.

Januártól ugyanis sorban jönnek majd a közvetlen riválisok elleni derbik, ennek megfelelően alakult az előző hetek munkája is. Erőnléti edzőnk, Halász Nikoletta sokat foglalkozott a srácokkal, mivel a fizikai felkészítésen volt a hangsúly. Kell majd az energia jövőre, és a mester szerint jól sikerült a Vidux-Szegedi RSE mini alapozása.

– Mi nem engedhetünk le az ünnepek közeledtével, sőt, most kell dolgozni igazán a csúcsformáért, szóval nem unatkozunk – árulta el Nusser Elemér vezetőedző. – Persze kapnak egy kis pihenőt a srácok karácsonykor, de ez az időszak fontos. Hasznos munkát végeztünk Halász Nikivel, reméljük, később az egészsége is rendben lesz mindenkinek. A keddi meccsen nem lesz teljes a keret, de így sem jelenthet gondot a pontok megszerzése, győzelemmel szeretnénk zárni az évet – hangsúlyozta a tréner.

Férfi NB I Bajnokság Alapszakasz, Dabas
2021. december 21. kedd
19:00 Férfi U17 válogatott – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2023. január 24., kedd
Képgaléria
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 22., vasárnap
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com