Jelszóigénylés

Örömjátékot várunk

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 4., péntek
A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata a Dág ellen zárja az alapszakaszt

A Vidux-Szegedi RSE vasárnap 17 órától a Dág vendégeként zárja a férfi röplabda NB I Liga alapszakaszát. Friss és fantasztikus emlékeink vannak az ellenfélről, hiszen múlt héten a Lila iskolában egy óriási fordítással nyertünk 3:2-re.

Most is a győzelem a cél, viszont a tét már nem nyomja a szegediek vállát, ugyanis a Dág pontszerzésével eldőlt: harmadik helyen zárjuk az alapszakaszt. Ez azt jelenti, hogy egy bónusz pontot viszünk majd a rájátszásra, vasárnapi riválisunk kettőt, az éllovas MÁV-Előre pedig hármat.

Tét tehát nincs, de ettől még rengeteget jelentene a srácoknak, ha Dorogon is nyernének a rájátszás előtt. Persze most azt is elfogadnánk, hogy egy simább meccsen nyerjünk, de a lényeg: ismét bizonyítsuk be, hogy mi is esélyesek vagyunk az Extraligába jutásra.

– Jó lenne örömjátékot látni, de emellett az eredmény sem mellékes. Nem mindegy, hogy milyen a legfrissebb emlékünk a rájátszás előtt. Egyértelmű tehát: győzni megyünk! Hazai pályán megmutattuk, hogy tudunk nyerni, és most olyan feszültség sem lesz a csapaton, mint a szegedi meccs első két szettjében. Abban az időszakban sokat hibáztunk, szerintem most ezzel nem lesz gond, a felkészülés alapján is nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb játékot várok a fiúktól – nyilatkozta Fésüs Erzsébet vezetőedző.

Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, Dorog
2022. március 6. vasárnap
17:00 Dág KSE – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com