Jelszóigénylés

Új ellenfél vár ránk

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 7., péntek
Vasárnap a MÁV Előre otthonában játszik férfi csapatunk.

Folytatódnak a férfi röplabda NB I Liga Alapszakasz küzdelmei, a Vidux-Szegedi RSE is pályára lép a hétvégén, méghozzá egy új ellenfél otthonában: vasárnap 16 órától a MÁV Előre vendége lesz együttesünk. Ellenfelünk a tabella harmadik helyén áll, de nem csak ezért számít favoritnak.

– A szeptemberi tornán már találkoztunk velük, de azóta alaposan megerősödött a keret, brazil és kubai légiós is érkezett hozzájuk, új edzőjük is van, akinek vezetésével az előttük álló Dunaferrt és Szolnokot is legyőzték az elmúlt hetekben – mondta ellenfelünkről Nusser Elemér vezetőedző. – Masszív tehát a keretük, így nem is mi vagyunk az esélyesek, de ezzel nem is szabad foglalkoznunk. Minden pontra és minden szettre szükségünk van a bajnoki versenyfutásban – hangsúlyozta a tréner.
A legutóbbi, Pécs elleni bajnokink meglepően izgalmas lett, erről is szó esett az e heti edzéseken.

– Érdekes meccs volt, hiszen úgy is lehet fogalmazni, hogy szereztünk két pontot, és úgy is, hogy vesztettünk egyet – mondta a mester. – Volt egy kis beszélgetés erről, fejben helyretettük a dolgokat. Volt sérülés, betegség és iskolai elfoglaltságok miatti hiányzás is az elmúlt hetekben, remélhetőleg a következő időszakban ezzel nem lesz gond. Visszatérve a vasárnapi bajnokira: ha a tudásunk legalább kilencven százalékát hozzuk, akkor jó meccs kerekedhet belőle. A bajnokság ezen szakaszában már bármikor borulhat a papírforma, így számunkra is minden meccs ugyanolyan fontos, mindenkinek neki kell menni! – véli Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Székesfehérvár
16:00 MÁV Előre-BERICAP - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
Képgaléria
2020. szeptember 14., hétfő
Hír
2020. szeptember 13., vasárnap
Hír
2020. szeptember 11., péntek
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com