Jelszóigénylés

Ismét remekül helytálltak a fiúk

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 18., vasárnap
Jól bírta a Vidux-Szegedi RSE a hétvégi dupla terhelést.

A Vidux-Szegedi RSE férfi élvonalbeli csapata belecsapott a lecsóba: első két idénybeli tétmérkőzését 24 órán belül lejátszotta, a legénység pedig minden dicséretet megérdemel. A koronavírus mellett sérülések miatt is nehéz helyzetbe kerülő NB I-es együttesünk ismét két U21-es játékossal kiegészülve kiválóan helytállt a Dág elleni hazai bajnokin.Az első két szett a papírformának megfelelően alakult, a jóval esélyesebb Dág fokozatosan meglépett, és tartotta előnyét. Számunkra viszont sokkal fontosabbak voltak a részsikerek, amelyekből akadt bőven, hiszen ismét szép számban gyűjtöttük a pontokat egy megtizedelt, edzéshiánnyal küzdő kerettel.

Nusser Elemér vezetőedző a beharangozóban is hangsúlyozta: most az a legfontosabb, hogy végre tudjunk játszani, és ne legyen több sérülés. Ezek a kívánságok teljesültek, így a dupla hétvégével – szombaton a magyar kupa kazincbarcikai negyeddöntőjében szerepeltünk kiválóan – abszolút elégedettek lehetünk.

Külön említést érdemlő időszak a harmadik szett eleje, amikor úgy tűnt, hogy a fáradtság már érződik a srácokon, 6:0-ra megléptek a dágiak, ám percekkel később már 10:10-es állást mutatott az újszegedi sportcsarnok eredményjelzője. A lelkes játékot folytatták a srácok, így 23:21-es dági vezetésnél a vendégek időt is kértek. Végül nem jött össze a bravúros szettrablás, de így is jár a vastaps: szép volt, fiúk!
Nusser Elemér: – A körülményekhez képest tényleg helytálltunk, de a mai játék nem volt olyan jó, mint a tegnapi, persze erre lehetett is számítani a szombati kemény meccs és hosszú utazás után. Öt játékosunk is hiányzott, amit nagyon sajnálok, hiszen érzem: teljes kerettel ott lennénk ennek a csoportnak az elején. Öröm az ürömben, hogy most azok is sok játéklehetőséghez jutnak, akik egyébként jóval kevesebb percet töltenek a pályán tétmérkőzéseken.

NB I Férfi Bajnokság - NB I Liga, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - DÁG KSE 0:3 (14:25)(17:25)(21:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Bodnár Lajos, Piti Richárd, Inhoff Attila, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Demcsák Balázs. Csere: Borsi Levente (libero), Péter Márk, Strezeneczki Péter, Móczár Dávid 
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com