Jelszóigénylés

Kiváló játékkal nyert a Vidux-Szegedi RSE!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 12., péntek
Nusser Elemér dicséretekkel árasztotta el a srácokat.

A Vidux-Szegedi RSE kerete nem volt százszázalékos, ráadásul mai ellenfelünkkel eddig még teljes kerettel is szoros csatákat vívtunk, így kíváncsian vártuk a férfi NB I-es rangadót. Ehhez képest rendkívül magabiztosan, 3:1-re nyert a Nusser-legénység a MEAFC-Miskolc otthonában.Bár a Miskolc hozott egy szettet, mégis azt lehet mondani a derbiről: egy pillanatra sem forgott veszélyben a Vidux-Szegedi RSE győzelme. Csányi Dánielék végig remekeltek, kiváló játékuknak köszönhetően folyamatosan érezhető volt, hogy ők az erősebbek. Élvonalbeli csapatunk tehát továbbra is veretlen, 14 ponttal áll az NB I Liga alapszakaszának élén.

Nusser Elemér: – Nagyon stabilan játszottunk! Csak egy ötperces megingásunk volt a harmadik szettben, ekkor nyitás-fogadásban és támadásban akadtak hibák, ezt a rövid időszakot leszámítva nagyon szépen, kiegyensúlyozottan és magabiztosan röplabdáztunk. Úgy tűnik, hogy a tétmérkőzések szép lassan összekovácsolják a megerősített csapatot, tavaszra beérhet a munka, egyre precízebb a játékunk. A Szolnok elleni meccsen kifogásoltam a mezőnymunkánkat, most ezen a téren is nagyon tetszett a srácok teljesítménye.
MEAFC-Miskolc – Vidux-Szegedi RSE 1:3 (19:25, 14:25, 25:21, 16:25)
Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 5. forduló. Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 100 néző. Vezette: Csizmarik, Rácz.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Csendes Csaba, Tomas Dileo, Davi Pozzobon, Csányi Dániel, Sarnyai Ákos. Csere: Bodnár Lajos (libero), Honti Szilárd, Kiss Gábor.
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com