Jelszóigénylés

Több lesz ez, mint felkészülés!

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 4., szerda
Az éllovast fogadja a Vidux-Szegedi RSE, de küzdeni fog a pontokért.

Két okból is azt hihetnénk, hogy férfi NB I-es csapatunk egy remek felkészülési mérkőzésnek tekinti hétvégi bajnokiját: egyrészt mert az éllovas Dunaferr lesz a Vidux-Szegedi RSE vendége vasárnap 17 órától a Lila iskolában, másrészt mert jövő héten két nagyon fontos meccs vár legénységünkre. De nem így lesz! Nusser Elemér hangsúlyozta: komolyan kell venni, hogy a bajnokság ezen szakaszában már minden egyes pont számít, még ha akkor is, ha az ellenfélnek eddig egyetlen veresége van.


 
– Több lesz ez, mint felkészülés! – nyomatékosította tervét Nusser Elemér. – Meg kell próbálni szetteket és meccset is nyerni. Ezt a pozitív mentalitást erősíti, hogy idén már sokkal jobban játszunk, mint ősszel, és lelkes közönségünket is szeretnénk kiszolgálni. Nem tartom lehetetlennek, hogy megizzasztjuk a favoritot. Gyűjteni kell a bajnoki pontokat, miért ne így álljunk neki a Dunaferr ellen is? – tette fel a költői kérdést a szakember.

Jövő héten dupla terhelést kap élvonalbeli csapatunk: szombaton a Pécs, vasárnap pedig a Sümeg vendége lesz – utóbbi egy korábban elhalasztott mérkőzés. Sorsdöntő hétvége lesz, így ennek szellemében is dolgozik együttesünk.

– A két találkozóból egyet mindenképp meg kell nyernünk a céljaink érdekében, de nem bánnám, ha két sikerrel zárnánk – jegyezte meg a tréner. – Ehhez ha minden jól megy, akkor az összes játékos hozzájárulhat, ugyanis a betegek meggyógyultak, Fülöp Norbi keze pedig ugyan még fáj kicsit, de a jelek szerint már a Dunaferr ellen is vállalhatja a szereplést. Múlt héten a fizikai munkára helyeztük a hangsúlyt, ezen a héten pedig a mezőnyjáték került főszerepbe, illetve célirányosan a Dunaferre is készülünk. Bízom benne, hogy vasárnap meglepetést tudunk okozni, a hazai közönség támogatásával és koncentrált játékkal összejöhet – fogalmazott Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Szeged
18:00 Vidux-Szegedi RSE - Dunaferr SE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezd Te is, hogy ott leszel a Lila iskolában a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com