Jelszóigénylés

Indítsuk sima sikerrel az év végi hajrát!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 26., péntek
A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata a Rákosmentét fogadja.

Bő egy hónap után újra hazai mérkőzést vív a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata. Ezúttal nem a Szent Gellért Fórum, hanem a hagyományos hazai pálya, a Lila iskola ad otthont a bajnokinak. Dupla derbi lesz a helyszínen, hiszen 14 órától női NB II-es együttesünk játszik, majd 17 órától a Nusser-legénység a Rákosmentét fogadja.

A legutóbbi hazai derbi óta három idegenbeli sikert is arattak Csányi Dánielék, így továbbra is veretlenül állnak az NB Liga alapszakaszának második helyén. A pontvadászat állása alapján most már egyértelműnek tűnik: a dobogós helyekért vívott csatában a MÁV Előre és a Dág lesz a Vidux-Szegedi RSE ellenfele. Velük jövőre játszik élvonalbeli csapatunk, de még két meccs idén is lesz, jön az év végi hajrá.

– Két hetünk volt készülni a legutóbbi meccs óta, az elsőt egy mini alapozásra használtuk fel, erősítő edzéseket végeztek a srácok – árulta el Nusser Elemér vezetőedző. – Erőt gyűjtöttünk, bár sérülések, betegségek és munka miatt hektikus volt a munka. Remélem, hogy a legjobb felállásban tudunk szerepelni vasárnap, mindenkinek szeretnék lehetőséget adni. Sima sikert szeretnénk aratni a Rákosmente ellen! Az őszi szezonnal eddig elégedett vagyok, alakul a játékunk, de az igazi erőpróbákra jövőre kerül sor. Keményen dolgozunk, hogy a tavaszi rangadókon bizonyíthassunk – jegyezte meg a mester.

Férfi NB I Bajnokság Liga Alapszakasz, Szeged
17:00 Vidux-Szegedi RSE  – Rákosmente
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com