Jelszóigénylés

Nem nyerni szeretnénk, hanem nyerni akarunk!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 30., csütörtök
A vasárnapi program 2. része: férfi csapatunk a Pécset fogadja.

Vasárnap délután a Lila iskolába invitáljuk a röplabda szerelmeseit, hiszen dupla programmal kedveskedünk: 14 órától a női, majd 18 órától a férfi együttesünk lép pályára hazai bajnoki mérkőzésen. A hölgyek Debrecen elleni derbijének beharangozója után jöjjenek a férfiak: a Vidux-Szegedi RSE a Pécset fogadja az NB I-ben.
Az előző fordulóban Nusser Elemér tanítványai leblokkoltak, maguk sem értették, hogy miért, de semmi sem jött össze a Dunaferr otthonában. Öröm volt az ürömben, hogy inkább egy ilyen meccsen jöjjön a pechszéria, mint ezen a hétvégén, hiszen a Pécs a legfontosabb riválisunk a bennmaradásért folytatott harcban.


 
– Nem jöttünk rá, miért lett olyan az a meccs. Olyat még én sem láttam, hogy egyszerre tizenhárom játékos legyen formán kívül. A heti edzésmunka remek volt, mindenki egészségesnek és fittnek érezte magát, mégis az eddigi talán legrosszabb teljesítményt nyújtottuk. Néha ilyesmi előfordul a sportban, és egyetértek: jobb, hogy ezen túlestünk a múlt héten, hiszen most jön a kulcsfontosságú meccs, ráadásul hazai pályán. A Pécs ellen bajnokin nem nyerni szeretnénk, hanem nyerni akarunk, és ez fontos különbség – jegyezte meg Nusser Elemér.

A vezetőedző szerint ezen a héten is kiváló munkát végeznek a srácok, viszont most is van egy akadályozó tényező, hiszen sok a beteg és a sérült. A vasárnapi keretünk összeállítása körül egyelőre vannak kérdőjelek, remélhetőleg minél többen meggyógyulnak a fontos összecsapásra.

– Minden Pécs ellen aratott siker erősíti a pozíciónkat az élvonalban, minden győzelemmel biztosabbá válik a bennmaradásunk – nyilatkozta a szakember. – Most tehát van teher a csapaton, kíváncsi vagyok, ez hogyan hat majd a fiúkra. Ha úgy játszunk, mint a Szolnok elleni hazai meccsen, akkor nem lesz gond. Eddig két sima sikert arattunk a Pécs ellen, egyetlen szettet vesztettünk riválisunkkal szemben, ennek egészséges önbizalmat kell adnia. Bármilyen kerettel is állunk ki, mindenkinek hozzá kell tennie a sikerhez! Ehhez a végjátékokban kell nagyon figyelni, ami egyelőre még gyenge pontunk. A héten ezért ötpontos szetteket is játszottunk az egymás közötti edzőmeccseken. A mindent eldöntő pontoknál ki is jöttek a hibák, amelyeket megbeszéltünk és javítottunk. Húsz pont felett most nem fér bele hiba! – hangsúlyozta Nusser Elemér.

NBI Férfi Liga Alapszakasz II., Szeged
18:00 Vidux-Szegedi RSE - PTE-PEAC 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezd Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com