Jelszóigénylés

Nem sikerült az áhított győzelem

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 25., szombat
Felnőtt férfi csapatunk vesztesen távozott Dágról

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata szoros, kiélezett küzdelemben veszítette el a Dág KSE elleni mérkőzést. Bár a bajnokságban elfoglalt pozíciójukra nem volt hatással a vesztes küzdelem, a következő fordulóról győzelemmel kell hazatérniük, hogy ne csússzanak lejjebb a tabellán.

Az összecsapásra a héten újra szinte teljes kerettel, teljes gőzerővel készülhetett a csapat a korábbi nehézségeket követően. A múlt heti győztes találkozó után nagy reményekkel indultak útnak játékosaink a dági mérkőzésre. Mindent megtettek azért, hogy megtartsák az előző fordulón szerzett lendületet és javítsanak a bajnokságban elfoglalt pozíciójukon, viszont ez a mostani találkozón nem bizonyult elégnek. Az ötszettes küzdelem mindegyik játszmájában fej-fej melletti küzdelem folyt az első ponttól kezdve. Az izgalmas végjátékokban hol a szegedieknek, hol az ellenfélnek sikerült felülkerekednie. Mivel mindkét csapat hasonló játékerőt képviselt, és a negyedik szettben végül a dágiak magabiztos védekezése miatt sor került egy mindent eldöntő összecsapásra. A szegedi szurkolók reménykedhettek abban, hogy még nyertesen kerülhet ki csapatunk a küzdelemből, és 3:2-re megnyerhetik a mérkőzést. Azonban a Dág játékosai határozottabbnak bizonyultak, és a kiélezett játszmát végül 15:13-ra meg is nyerték.

Fésüs Erzsébet: - A mai találkozón nagyon jól játszottunk, így nem lehetek elégedtlen a csapatom teljesítményével. Az egyetlen dolog, amit hiányolok, az a győzelem. Úgy gondolom, hogy rendesen megdolgoztunk azárt, hogy mi kerekedjünk felül az ellenfélen, de ők is magabiztosan, jól játszottak, így megérdemelten kerültek ki győztesen a küzdelemből. Remélem, hogy a következő mérkőzés a mi győzelmünkkel zárul majd, hiszen óriási fejlődésen mentünk keresztül, mind az alapszakaszban, mind a középszakaszban nyújtott teljesítményünkhöz képest. 
 

 
Dág KSE - Vidux-Szegedi RSE 3:2 (23:25, 25:15, 18:25, 25:23, 15:13)
Férfi NB I Liga Középszakasz 1-4. Dág, 76 néző. Vezette: Varga, Ujházi.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Kiss Gábor, Csányi Dániel, Davi Pozzobon. Csere: Borsi Levente (libero), Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Fitor Patrick, Demcsák Balázs. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com