Jelszóigénylés

Nem sikerült az áhított győzelem

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 25., szombat
Felnőtt férfi csapatunk vesztesen távozott Dágról

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata szoros, kiélezett küzdelemben veszítette el a Dág KSE elleni mérkőzést. Bár a bajnokságban elfoglalt pozíciójukra nem volt hatással a vesztes küzdelem, a következő fordulóról győzelemmel kell hazatérniük, hogy ne csússzanak lejjebb a tabellán.

Az összecsapásra a héten újra szinte teljes kerettel, teljes gőzerővel készülhetett a csapat a korábbi nehézségeket követően. A múlt heti győztes találkozó után nagy reményekkel indultak útnak játékosaink a dági mérkőzésre. Mindent megtettek azért, hogy megtartsák az előző fordulón szerzett lendületet és javítsanak a bajnokságban elfoglalt pozíciójukon, viszont ez a mostani találkozón nem bizonyult elégnek. Az ötszettes küzdelem mindegyik játszmájában fej-fej melletti küzdelem folyt az első ponttól kezdve. Az izgalmas végjátékokban hol a szegedieknek, hol az ellenfélnek sikerült felülkerekednie. Mivel mindkét csapat hasonló játékerőt képviselt, és a negyedik szettben végül a dágiak magabiztos védekezése miatt sor került egy mindent eldöntő összecsapásra. A szegedi szurkolók reménykedhettek abban, hogy még nyertesen kerülhet ki csapatunk a küzdelemből, és 3:2-re megnyerhetik a mérkőzést. Azonban a Dág játékosai határozottabbnak bizonyultak, és a kiélezett játszmát végül 15:13-ra meg is nyerték.

Fésüs Erzsébet: - A mai találkozón nagyon jól játszottunk, így nem lehetek elégedtlen a csapatom teljesítményével. Az egyetlen dolog, amit hiányolok, az a győzelem. Úgy gondolom, hogy rendesen megdolgoztunk azárt, hogy mi kerekedjünk felül az ellenfélen, de ők is magabiztosan, jól játszottak, így megérdemelten kerültek ki győztesen a küzdelemből. Remélem, hogy a következő mérkőzés a mi győzelmünkkel zárul majd, hiszen óriási fejlődésen mentünk keresztül, mind az alapszakaszban, mind a középszakaszban nyújtott teljesítményünkhöz képest. 
 

 
Dág KSE - Vidux-Szegedi RSE 3:2 (23:25, 25:15, 18:25, 25:23, 15:13)
Férfi NB I Liga Középszakasz 1-4. Dág, 76 néző. Vezette: Varga, Ujházi.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Kiss Gábor, Csányi Dániel, Davi Pozzobon. Csere: Borsi Levente (libero), Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Fitor Patrick, Demcsák Balázs. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com