Jelszóigénylés

Hazai mérkőzés a négy közé jutásért

Megosztás:
Megjelent: 2022. december 13., kedd
Az extraligás Kecskeméti RC lesz csapatunk ellenfele

December 14-én, kedden 19 órától újra a Magyar Kupa keretein belül lép pályára a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata. Az óriási téttel bíró mérkőzésen az extraligás Kecskeméti RC ellen küzdenek meg mieink a szegedi Lila iskolában.  A forduló győztese ugyanis a legjobb négy hazai csapat közé jut.

Játékosaink mindent beleadva készülnek a találkozóra és várják a szegedi szurkolók bíztatását is ezen a nagy kihívást jelentő összecsapáson. A csapat vezetőedzője, Fésüs Erzsébet kiemelte, hogy bár egy nálunk magasabb ligában szereplő együttes lesz az ellenfelünk, jó kihívásként, a röplabda ünnepeként fogják fel a fordulót, és mindent megtesznek majd, hogy egy magas szintű mérkőzést tudjanak játszani. 

Fésüs ErzsébetÚgy érzem, hogy képes rá a csapatom, hogy méltó ellenfele legyen a Kecskemétnek. Játékosaim átérzik a súlyát ennek a mérkőzésnek, ennek megfelelően a szokottnál is motiváltabban készülnek, várják a megmérettetést. Ugyan olyan játékosok jönnek, akik fölöttünk levő osztályban játszanak szinte hétvégéről hétvégére, mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez a különbség ne érződjön, és egy utolsó pontig tartó kiélezett küzdelmet alakíthassunk ki.

Férfi Magyar Kupa Negyeddöntő, Szeged, József Attila Általános Iskola
2022.12.14. 19:00 Vidux-Szegedi RSE - Kecskeméti RC
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com