Jelszóigénylés

Foghíjas a keret, de a győzelemért utazunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 13., péntek
A Vidux-Szegedi RSE a Pécs vendége lesz a férfi NB I-ben.

Aki ott volt a Lila iskolában, biztosan szívesen emlékszik vissza a Pécs elleni hazai bajnokira, amelyen remek hangulatban sima sikert aratott a Vidux-Szegedi RSE. A férfi NB I-ben ez volt az első, és eddigi egyetlen győzelmünk ebben a szezonban. Eljött a visszavágó ideje az alapszakaszban: vasárnap 15 órától leszünk a nyeretlen sereghajtó vendége.
Azóta volt hullámvölgyünk, hiszen a Sümeg elleni összecsapások is hozhatónak tűntek, viszont nyert szett nélkül otthon is kikaptunk. Úgy tűnik, a csapatunk kezd kijönni a gödörből, hiszen a MAFC és a Kecskemét ellen is biztató volt a játéka.

– Az előzményeket nézve tényleg a második győzelem a cél, de sajnos a betegségek miatt több fontos játékosunk is napokig nem tudott edzeni, így nehéz megmondani, hogy mi várható. Az biztos, hogy számunkra a tavaszi szezon még fontosabb, így minden lehetőséget megragadunk majd, hogy új játékelemeket gyakoroljunk – nyilatkozta Nusser Elemér vezetőedző.

A tréner természetesen leszögezte: a győzelemért utaznak, de ő is kíváncsian várja, hogy ehhez meglesz-e a kellő erőállapot a hiányzásokkal teli felkészülés és a betegségek miatti legyengülések után.

– A Pécs elleni első bajnoki előtt magabiztosan tudtam mondani, hogy kötelező a győzelem elérése, hiszen mindenki egészséges volt és élveztük a hazai pálya előnyét, a szurkolóink támogatását. Most sajnos nem ez a helyzet, és talán csak szombatra derül ki, milyen kerettel tudunk elutazni. Nem könnyű tehát a helyzet, de ennek ellenére a hangulattal és a hozzáállással nincs gond a csapatnál, a fiúk biztosan mindent megtesznek majd a második sikerünkért – véli Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság, Pécs
15:00 PTE-PEACVidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com