Jelszóigénylés

Erőt, egészséget! – duplázással kezd NB I-es csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 16., péntek
Élvonalbeli találkozója és kupaderbije is lesz hétvégén a tartalékos Nusser-legénységnek.

Végre! – sóhajthatunk fel, hiszen hosszú várakozás után férfi felnőtt csapatunk is elkezdheti a szezont. Erre azért kellett október közepéig várni, mert élvonalbeli együttesünk keretéből négyen is elkapták a koronavírust, így már három NB I-es találkozót és egy kupamérkőzést is el kellett halasztanunk. A sors ezen felül sem volt kegyes a legénységhez, hiszen többen megsérültek, és a Lila iskola bezárása is érzékenyen érintette az élvonalbeli felkészülést.
– Nyolc hét kemény munkáját szinte lenullázták az elmúlt néhány hét történései, minden téren pechesek voltunk. A fejlemények azért nem leptek meg minket, hiszen ősszel lehetett számítani a koronavírus-járvány második hullámára. Érdekes lesz így ez a szezon, hiszen a szerencse is döntő faktorrá válik, és nem feltétlen az eredmény, inkább az egészség lesz a fő – jegyezte meg Nusser Elemér vezetőedző.

Lássuk a hétvégi programot: a Vidux-Szegedi RSE szombaton 18 órakor debütál a Kazincbarcika vendégeként a magyar kupa nyolcaddöntőjének első felvonásában, majd 24 órával később már az újszegedi sportcsarnokban vív bajnokit a Dág ellen.

Egyesületünk is rendkívül szigorúan áll a járványügyi protokollhoz és a sportorvosok előírásához, így a koronavíruson átesett négy játékosunkra novemberig nem számíthatunk az edzéseken. Sajnos négy kezdőjátékos is sérüléssel és betegséggel is bajlódik, így U21-es és ifjúsági játékosok is kisegítik majd a fiúkat.
– Előre is köszönjük szépen az ifjú titánok beszállását és helytállását! – hangsúlyozta Nusser Elemér. – A Kazincbarcika ellen bőven kapnak majd lehetőséget az utánpótlás képviselői, hiszen ilyen ellenféllel szemben még egy teljes és egészséges kerettel is a helytállás lehetne a célunk, másnap pedig újabb erőpróba vár ránk. Senkit sem szeretnék kizsigerelni, így okosan kell majd bánni a játékpercek beosztásával. A Dág elleni bajnoki szorosabb lehet, de ebben a helyzetben nem meglepő ha azt mondom: nem az eredmény a fontos, hanem hogy megússzuk újabb sérülés nélkül – nyilatkozta a tréner, ennek szellemében pedig a szokásos – “Sok sikert!” – elköszönés helyett az “Erőt, egészséget” kívánsággal zártuk le a beszélgetést.

Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, Kazincbarcika
Szombat, 18:00 Vegyész RC Kazincbarcika - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

NB I Férfi Bajnokság - NB I Liga, Szeged
Vasárnap, 18:00 Vidux-Szegedi RSE - DÁG KSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com