Jelszóigénylés

Visszük a három pontot a középszakaszba

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 22., vasárnap
NB I-es csapatunk győzelmet aratott Dunaújvárosban

A férfi NB I-es bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzését győzelemmel zárta Dunaújvárosban a Vidux-Szegedi RSE. Bár már a korábbi fordulón kiderült, hogy kiemelkedően nagy fölénnyel a tabella első helyén végeznek majd, erre az összecsapásra is teljes gőzerővel készült a csapat. Ugyanis minden megszerzett pontot tovább visznek majd a középszakaszba, így ez a forduló is nagy jelentőséggel bír számukra.

Az elejétől kezdve kiélezett volt a küzdelem, fej-fej mellett haladt egymás mellett a két együttes. Mindegyik szettben a végjátékban a szegediek kerekedtek felül, ők domináltak végig a játék során. Pontos támadásaikkal ki tudták zökkenteni az ellenfelet a játékritmusból, ezt végigvíve pedig megnyerték a mérkőzést, és megszerezték a három pontot érő győzelmet.

Fésüs Erzsébet: -Sikerült elérnünk a célunkat és megszereznünk a három pontot. A körülményekhez képest stabil, fegyelmezett játékot tudtunk játszani. Mindenki játékával nagyon elégedett vagyok. Büszke vagyok a csapatomra!


DKSE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (22:25, 22:25, 16:25)
Férfi NB I Liga Alapszakasz. Dunaújváros, 55 néző. Vezette: Szél, Varjasi.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Pozzobon, Csányi Dániel.  Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Bodnár Lajos, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com