Jelszóigénylés

Parádésan debütáltunk a Szent Gellért Fórumban

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 24., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata simán nyert első hazai meccsén.

Már nagyon vártuk ezt a napot, hiszen végre NB I-ben szereplő férfi csapatunk is lejátszotta első hazai bajnokiját. Nem akárhol: kivételesen a Szent Gellért Fórum rendezvénycsarnoka adott otthont élvonalbeli együttesünk és az újonc Nyíregyháza összecsapásának. A felsőházi rájátszásba vágyó Nusser-legénység igazolta a papírformát, három sima szettben nyert.

Az első percekben olykor bosszantó technikai hibák is előfordultak, mintha kicsit még szoktuk volna az új légkört. Nacsa Gábor például először játszott a fiúkkal tétmeccsen, de elég volt pár labdamenet, hogy vezér szerepet vállaljon. Gyorsan meccsbe jöttek a többiek is, és folyamatosan megléptek a vendégektől, majd a derbi során később sem kellett izgulni, a szép számú közönség hátradőlve élvezhette a röplabdát.

A második szett még simább volt, olykor fantasztikus megoldásoknak szólhatott a szegedi vastaps – argentin feladónk, Tomas Dileo különösen elemében volt ekkor. A harmadik szett első pontjait a Nyíregyháza zsebelte be, de brazil légiósunk, Davi Pozzobon pazar blokkjai és ütései révén gyorsan helyreállt a világ rendje. A háromszettes győzelem egy pillanatig sem volt kérdéses, így kell bemutatkozni a hazai publikum előtt!

A Vidux-Szegedi RSE programja ezzel nem ért véget, hiszen csapatunk is kihasználta a helyszín révén kínált dupla sportélményt: átsétáltunk a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai bajnokijára, a Vasas elleni rangadón az SZRSE-család is biztatta Germán Tamásékat.

Nusser Elemér: – Ellenfelünket nem ismertük, egyetlen találkozóját láttuk, a Miskolc ellen jóval szorosabb meccsük volt. A győzelem egyértelmű volt, de nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz. Kezdünk összeállni, Nacsa Gábor is csatlakozott hozzánk, mindenki hozta a saját játékát.


Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, 2. forduló. Szeged, Szent Gellért Fórum, rendezvénycsarnok, 200 néző. Vezette: Soltész, Ladányi.
Vidux-Szegedi RSE – GLP Nyíregyháza 3:0 (25:10, 25:8, 25:11)
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Tomas Dileo, Nacsa Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel, Kiss Gábor. Csere: Bodnár Lajos, Inhoff Attila, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs, Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero).
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com