Jelszóigénylés

Óvatossá vált a főpróba

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 3., vasárnap
A centerjáték dicséretet érdemelt a Kecskemét ellen.

Felnőtt férfi csapatunk főpróbát tartott a röplabda NB I-ben, hiszen pénteken 20 órától a Lila iskolában legyőzhető ellenfelet fogadunk: a Pécs érkezik majd hozzánk. Az utolsó éles felkészülési lehetőség a Kecskemét elleni idegenbeli bajnoki volt, amelyen sajnos nem tudtunk szoros szettet elérni: sorrendben 15, 17 és 15 pontot szerzett idegenben a Vidux-Szegedi RSE.
– Kicsit összezavart ez a meccs – mondta sejtelmesen Nusser Elemér vezetőedző, majd kifejtette a gondolatát. – Korábban azt kértem a srácoktól, hogy játszanak bátran, ezúttal viszont azt kértem, hogy próbálják minimálisra csökkenteni a hibák számát, mert véleményem szerint ez lesz a döntő tényező a Pécs ellen. Erre a srácok nagyon óvatos játékot vettek elő, ajtó-ablak helyzeteket is kihasználatlanul hagytak. Ezek után elbizonytalanodtam, hogy mit is kell a fiúknak mondani, hétfőn erről ki is kérem a véleményüket – mondta a tréner.

Nem a legjobb volt tehát a főpróba, de azért dicséret is illette együttesünket.

– A centerjátékunk javult, elégedett lennék, ha hasonlót mutatnánk pénteken. Az eddigiek alapján a játék képében két végletet mutatott a csapatunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne esélyünk győzni. Szerintem a pénteki továbbra is kötelező siker, csak rá kell érezni, hogy ha már megvan a jó mozgás, akkor azt be is kell fejezni. Hektikus játékot mutattunk be, de mint mondtam, voltak biztató jelenetek. A helyzetfelismerő képességünket mindenképp javítani kell – hangsúlyozta Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság, Kecskemét
Kecskeméti RC - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:15)(25:17)(25:15)
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Bitó Attila, Demcsák Balázs, Farkas Baráti Attila, Honti Szilárd, Nagy Zsolt. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Kiss Gábor, Bodnár Lajos, Filius István, Fülöp Norbert, Inhoff Attila
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com