SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. november 13.
Szilvia

Jelszóigénylés

Óvatossá vált a főpróba

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 3., vasárnap
A centerjáték dicséretet érdemelt a Kecskemét ellen.

Felnőtt férfi csapatunk főpróbát tartott a röplabda NB I-ben, hiszen pénteken 20 órától a Lila iskolában legyőzhető ellenfelet fogadunk: a Pécs érkezik majd hozzánk. Az utolsó éles felkészülési lehetőség a Kecskemét elleni idegenbeli bajnoki volt, amelyen sajnos nem tudtunk szoros szettet elérni: sorrendben 15, 17 és 15 pontot szerzett idegenben a Vidux-Szegedi RSE.
– Kicsit összezavart ez a meccs – mondta sejtelmesen Nusser Elemér vezetőedző, majd kifejtette a gondolatát. – Korábban azt kértem a srácoktól, hogy játszanak bátran, ezúttal viszont azt kértem, hogy próbálják minimálisra csökkenteni a hibák számát, mert véleményem szerint ez lesz a döntő tényező a Pécs ellen. Erre a srácok nagyon óvatos játékot vettek elő, ajtó-ablak helyzeteket is kihasználatlanul hagytak. Ezek után elbizonytalanodtam, hogy mit is kell a fiúknak mondani, hétfőn erről ki is kérem a véleményüket – mondta a tréner.

Nem a legjobb volt tehát a főpróba, de azért dicséret is illette együttesünket.

– A centerjátékunk javult, elégedett lennék, ha hasonlót mutatnánk pénteken. Az eddigiek alapján a játék képében két végletet mutatott a csapatunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne esélyünk győzni. Szerintem a pénteki továbbra is kötelező siker, csak rá kell érezni, hogy ha már megvan a jó mozgás, akkor azt be is kell fejezni. Hektikus játékot mutattunk be, de mint mondtam, voltak biztató jelenetek. A helyzetfelismerő képességünket mindenképp javítani kell – hangsúlyozta Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság, Kecskemét
Kecskeméti RC - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:15)(25:17)(25:15)
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Bitó Attila, Demcsák Balázs, Farkas Baráti Attila, Honti Szilárd, Nagy Zsolt. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Kiss Gábor, Bodnár Lajos, Filius István, Fülöp Norbert, Inhoff Attila
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. november 13., szerda
Hír
2019. november 13., szerda
Hír
2019. november 11., hétfő
Hír
2019. november 11., hétfő
Hír
2019. november 8., péntek
Hír
2019. november 9., szombat
Képgaléria

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com