Jelszóigénylés

Erre nem lehetünk büszkék

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 24., vasárnap
Férfi csapatunk hazai pályán is 3:0-ra kapott ki a Sümegtől.

A férfi röplabda NB I-ben fontos találkozó várt a Vidux-Szegedi RSE legénységére, hiszen azt a Sümeget fogadta a Lila iskolában, amelytől idegenben egy rossz emlékű bajnokin 3:0-ra kikapott. Sajnos nem sikerült a visszavágás, sőt, élvonalbeli együttesünk otthon sem nyert szettet közvetlen riválisa ellen.
– Erre nem lehetünk büszkék, a fiúknak is elmondtam rögtön a meccs után, hogy szégyellem magam azért, ami a pályán történt, és nagyon meg is lepett – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér. – Ilyen gyengén még nem játszottunk ebben a szezonban, nagy csalódás ez nekem, és nem is nagyon értem, hiszen a heti edzésmunka során ennek semmilyen előjele nem volt. Se játékban, sem akaraterőben nem hozták a srácok azt, amit tudtak, húsz százalékot adtak ki magukból – jegyezte meg a vezetőedző.

A sima vereség okát természetesen kivizsgálja a csapat, Nusser Elemér is azon lesz, hogy megoldást keressen.

– Jövő héten az első edzésen biztosan kikérem a fiúk véleményét, és addig én is összeszedem a gondolataimat. Jól szerválnak a sümegiek, de ezekkel a helyzetekkel rendszeresen zavarba lehetett minket hozni. Meglepett az is, hogy szinte semmit sem látok vissza abból, amit az edzéseken gyakoroltunk, ez nem volt jellemző a srácokra – nyilatkozta a tréner.

NBI Férfi Bajnokság, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Sümegi Röplabda Egyesület 0:3 (22:25)(19:25)(14:25)
Vidux-Szegedi RSE: Fülöp Norbert, Piti Richárd, Csányi Dániel, Nagy Zsolt, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos (libero), Honti Szilárd, Demcsák Balázs, Filius István, Sarnyai Ákos, Inhoff Attila, Bitó Attila
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com