SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. október 18.
Lukács

Jelszóigénylés

Túl az első találkozáson a Szegedi RSE csapata

Megosztás:
Megjelent: 2019. augusztus 2., péntek
A keret változatlan, de a célok újak!

Péntek délután visszatért nyáriszünetéről a Szegedi RSE felnőtt férfi csapata és nekiláttak a közös munkának új vezetőedzőjükkel.

Nusser Elemér, az újonnan megválasztott vezetőedző kezdte a bemutatkozást, mert bár több játékos már játszott a kezei alatt, a csapat nagy része még számára ismeretlen. A megbeszélésen Varga Tamás, elnök mellett Dávid Tibor egyeztette a csapattal az edzésidőpontokat. A Szegedi RSE hétfőn késő délután kezdi az edzéseket. Emellett a tervek között szerepel egy pár napos edzőtábor is. Nusser elmondta, az első hónap az erősítésről fog szólni. Ezt követően játékos és posztspecifikus edzések vannak tervben. A csapat háromnegyede strandröplabda bajnokságokon vett részt a nyári szünetben, így ők előnyben vannak a fizikai állóképességet illetően. 
A megbeszélésen a csapatból igazoltan hiányzott Tátrai Sándor és Csányi Roland, akik Hollókőn edzőtáboroznak a felnőtt női, illetve serdülő csapat játékosaival. Az Elitligába feljutás nagy kihívás lesz a csapat számára, remek mérkőzések elé néznek a fiúk. Ezért, hogy szurkolóink ne maradjanak friss információk nélkül, egyesületünk az idegenbeli mérkőzésekről a helyszínen jelentkezik fényképes és videós beszámolóval! 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. október 17., csütörtök
Hír
2019. október 17., csütörtök
Hír
2019. október 18., péntek
Hír
2019. október 16., szerda
Hír
Hír
2019. október 14., hétfő

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com