Jelszóigénylés

Túl az első találkozáson a Szegedi RSE csapata

Megosztás:
Megjelent: 2019. augusztus 2., péntek
A keret változatlan, de a célok újak!

Péntek délután visszatért nyáriszünetéről a Szegedi RSE felnőtt férfi csapata és nekiláttak a közös munkának új vezetőedzőjükkel.

Nusser Elemér, az újonnan megválasztott vezetőedző kezdte a bemutatkozást, mert bár több játékos már játszott a kezei alatt, a csapat nagy része még számára ismeretlen. A megbeszélésen Varga Tamás, elnök mellett Dávid Tibor egyeztette a csapattal az edzésidőpontokat. A Szegedi RSE hétfőn késő délután kezdi az edzéseket. Emellett a tervek között szerepel egy pár napos edzőtábor is. Nusser elmondta, az első hónap az erősítésről fog szólni. Ezt követően játékos és posztspecifikus edzések vannak tervben. A csapat háromnegyede strandröplabda bajnokságokon vett részt a nyári szünetben, így ők előnyben vannak a fizikai állóképességet illetően. 
A megbeszélésen a csapatból igazoltan hiányzott Tátrai Sándor és Csányi Roland, akik Hollókőn edzőtáboroznak a felnőtt női, illetve serdülő csapat játékosaival. Az Elitligába feljutás nagy kihívás lesz a csapat számára, remek mérkőzések elé néznek a fiúk. Ezért, hogy szurkolóink ne maradjanak friss információk nélkül, egyesületünk az idegenbeli mérkőzésekről a helyszínen jelentkezik fényképes és videós beszámolóval! 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com