Jelszóigénylés

Csak akkor számolgassunk, ha ezt a derbit megnyerjük!

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 1., csütörtök
A Vidux-Szegedi RSE sorsdöntő találkozó előtt áll a férfi NB I rájátszásában.

Nagypénteken meccs, nem is akármilyen: a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata holnap 15:30-tól fogadja a MEAFC-Miskolcot. Igazi röplabdaünnep lesz tehát az Etelka sori sportpályán – sajnos nézők nélkül –, ahol a párosítás legutóbbi hazai mérkőzése emlékezetes csata volt: a 3:1-es Tisza-parti sikert hozó derbi szettjei mindössze két-három pontos különbséggel dőltek el. Idegenben már nem vesztettünk szettet a “visszavágón”, de Miskolcon is csak az egyik szett lett sima. Az izgalom tehát garantált!A drámai hajrákat viszont jól bírjuk, ezt az alapszakaszban is többször bizonyították a srácok, majd a playoff nyitányán a Szolnok vendégeként is. Az ötszettes győzelem után a Sümeg elleni magabiztos siker is megadta a kellő önbizalmat.

– A srácok magabiztossága már ősszel komoly lökést kapott Nacsa Gábor érkezésével. Személyisége komoly plusz adott nekünk, ezért is örülünk, hogy a holnapi rangadón is csatlakozik hozzánk – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér vezetőedző. – Sajnos így is lesz hiányzónk, hiszen bebizonyosodott, amitől féltünk: Farkas Baráti Attila olyan komoly térdsérülést szenvedett a Sümeg elleni meccs elején, hogy várhatóan már nem segíthet nekünk ebben a szezonban. Ezúton is mielőbbi felépülést és kitartást kívánunk neki! – hangsúlyozta a mester.A Vidux-Szegedi RSE hat ponttal jobban áll az alsóházi rájátszás tabelláján, mint a MEAFC-Miskolc, de ez ne tévesszen meg minket. Intő jel, hogy holnapi ellenfelünk az előző fordulóban rendkívül simán legyőzte a listavezető Szolnokot.

– Szerintem nem is a szolnokiak, hanem a miskolciak számítanak a legerősebb ellenfélnek ebben a mezőnyben. Rendkívül rutinos és képzett játékosok alkotják a keretüket. Mindkét idénybeli mérkőzésünkön alaposan megizzasztottak minket, és komoly bravúrnak tartom, hogy két meccsen csak egy szettet veszítettünk ellenük. Éppen ezért mondtam a fiúknak is: csak akkor lehet beszélgetni a csoportgyőzelemről, ha a pénteken győzni tudunk! Utána már lehet számolgatni, de addig nem. Ehhez nagyon fontos lenne elérni, hogy az ellenfélnek minden pontért meg kelljen dolgoznia. Ha nem engedünk nekik könnyű pontokat, és kiaknázzuk legnagyobb erősségünket, a csapatjátékot, akkor újra összejöhet a Miskolc elleni győzelem – osztotta meg velünk a haditervet Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság - Liga kvalifikáló kör, Szeged
15:30  Vidux-Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc
Vezetőedző: 
Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com