Jelszóigénylés

Figyeljünk oda, hogy ne legyen kellemetlen az ellenfél!

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 25., csütörtök
Papírforma győzelem várható péntek este, de résen kell lennie motivált férfi csapatunknak.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es együttese péntek este az Etelka sori sportcsarnokban folytatja szereplését az alsóházi rájátszásban, 20 órától a Sümeg lesz az ellenfele. Azok után, hogy Szolnokon lélekemelő győzelmet aratott élvonalbeli legénységünk, újabb sikerélmény várhat a fiúkra, hiszen az alapszakaszban otthon és idegenben is simán legyőzték a Sümeget.A novemberi és februári összecsapásokhoz képest persze más meccs is lehet ez a csata, hiszen ez már a playoff. Ráadásul a vendégek lelkes és fiatal kerettel érkeznek, amelyről tudjuk, hogy formába lendülve rendkívül kellemetlen ellenfél tud lenni. Az idény hat Sümeg elleni szettjéből kettő kifejezetten szoros volt, erre a szegedi srácokat is emlékeztette Nusser Elemér.

– Ha egy csapat csoportelsőségre pályázik, az a minimum, hogy a hazai mérkőzéseit simán megnyeri. Ez a célunk, de az ifjúsági és U21-es korosztályú, képzett játékosokkal felálló Sümeg veszélyes lehet, a fiatalos lendületük okozhat problémát, erre készülünk is. Az utolsó pillanatban kellett időpontot változtatni, így Nacsa Gábor most nem tud velünk tartani, de a többiek harcra készen állnak, mindent beleadunk! Utána pedig lesz egy teljesen szabad hétvége, ami jól is jön a folytatáshoz – fogalmazott a vezetőedző.

Az SZRSE TV újabb adásának felvételén láttuk focizni és röplabdázni is a férfi csapatot, a hangulat remek volt, éles és motivált társaság benyomását keltette.

– Én is úgy érzem, hogy a srácok túltették magukat az alapszakasz peches alakulásán. Most már jöhetnek a sikerélmények, amelyekre sokkal több esélyünk van itt, mint az extraligásokkal tarkított felsőházban, ilyen szempontból előnye is van annak, hogy az alsóházban szerepelünk. Mindenkit megviselt a székesfehérváriak elleni ki-ki meccs alakulása, de erőt merítettünk a szezon bravúros sikereiből, és előre nézünk – fogalmazott Nusser Elemér.NBI Férfi Bajnokság - Liga kvalifikáló kör, Szeged
20:00  Vidux-Szegedi RSE - Sümegi Röplabda Egyesület
Vezetőedző: 
Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com