Jelszóigénylés

Magyar Kupa: magabiztos továbbjutás

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 16., szerda
Idegenben is nyertünk a Gamma Party.Co ellen

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata rendkívül fontos győzelmet aratott a Magyar Kupa második fordulóján. A visszavágó mérkőzésen idegenben is 3:0-ra győzte le a Gamma Party.Co együttesét.

Ezzel a győzelemmel kiharcoltuk a biztos továbbjutást, és a lehető legjobb esélyekkel vághatunk neki a következő fordulóknak. A tavalyi kupamérkőzésekkel ellentétben idén sokkal magabiztosabban tudtunk pályára állni, a visszavágón is végig domináltunk a pályán, a szoros küzdelemben szinte alig volt olyan pillanat, hogy nem kerekedtünk fölül ellenfelünkön. Emellett több olyan játékos is játéklehetőséget kaphatott a mai összecsapáson, akik korábban kevesebbet bizonyíthattak: ezalkalommal viszont ismét megmutathatták mire képesek, megoldásaikkal növelték esélyeinket a győzelemre. 

A mérkőzésről elégedetten indulhatott haza csapatunk, a győzelemről, valamint a folytatásról edzőjük, Fésüs Erzsébet is nyilatkozott.

- Fésüs Erzsébet: A mai kupamérkőzés eredményével úgy gondolom mindannyian maximálisan elégedettek lehetünk. Boldog vagyok, hogy mindegyik játékosom bizonyítani tudott ezen a meccsen is, az eredmény mellett az ő teljesítményükkel is elégedett lehetek. A két győzelem után sem állunk meg, hiszen az NB I-es bajnokságban is sok megpróbáltatás vár még ránk. Izgatottan várjuk a többi mérkőzés eredményét a Magyar Kupában, kíváncsiak vagyunk, ki lesz majd a következő ellenfelünk. Hálásan köszönjük a Gamma Party.Co csapatának a sportszerű mérkőzést, és a szoros küzdelmet! 


GAMMA PARTY•CO - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (16:25, 23:25, 22:25)
Férfi Magyar Kupa, nyolcaddöntő. Budapest, 20 néző. Vezette: Varga, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Luiz Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Sarnyai Ákos, Bodnár Lajos.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com