Jelszóigénylés

Srácok, ezt felejtsük el!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 25., szombat
Férfi csapatunknál mindenkit meglepett a Dunaferr ellen mutatott forma.

A korosztályos válogatottakat is felvonultató Dunaferr elleni idegenbeli NB I-es bajnokin hullámvölgybe került férfi csapatunk, a Vidux-Szegedi RSE simán, három szettben kikapott. Mivel jövő hét vasárnap 18 órától kulcsfontosságú hazai derbin fogadjuk a Pécs együttesét, reménykedünk, hogy a rossz főpróba után jó lesz az előadás.
A mérkőzésen egy pillanatra sem csillant fel a remény együttesünk feltámadására, amit a játékosok sem értettek.


 
–  Mélyen tudásunk alatt játszottunk – jegyezte meg Nusser Elemér vezetőedző. – Harminc, legfeljebb negyven százalékát nyújtottuk annak, amit tudunk. Ennyire rosszul nem játszottunk a szeptemberi szezonkezdés óta, és remélem, nem is fogunk. A meccs után az öltözőben a játékosok is tanácstalanok voltak a formahanyatlás kapcsán, ők sem értették mi történt, hiszen a héten nagyon pörögtek az edzéseken, jó munkát végeztek. Korrekten ők is elismerték, hogy káosz volt a pályán és a fejekben. Az időkérések és a cserék sem javítottak a helyzeten – nyilatkozta a tréner.

Csapatunknak kedden lesz legközelebb edzése, ahol biztosan átbeszélik majd a történteket.

– Alszunk erre kettőt, megvitatjuk mi lehetett a probléma, de aztán jobb, ha el is felejtjük ezt a meccset. Jön a Pécs elleni hazai találkozónk, most az a legfontosabb. Azon a meccsen nyerni kell, és jóval többet ki kell hoznunk magunkból, hiszen a bennmaradás a cél! – hangsúlyozta Nusser Elemér.


NBI Férfi Liga Alapszakasz II. , Dunaújváros
Dunaferr SE - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17)(25:19)(25:9)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Piti Richárd, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor, Honti Szilárd. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Inhoff Attila, Berentés Béla, Demcsák Balázs, Bodnár Lajos, Bitó Attila
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com