Jelszóigénylés

Ez a kupaderbi más lesz, mint a szegedi volt

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 3., péntek
A Vidux-Szegedi RSE négy kezdőjátékosát is nélkülözi Kecskeméten.

Még most is libabőrösek vagyunk, ha a Vidux-Szegedi RSE férfi csapatának hazai kupameccsére gondolunk! Az emlékezetes derbin egy szettet raboltunk az extraligás Kecskeméttől, és nem sokon múlott, hogy az ötödik szettet is kiharcoljuk. Vasárnap 18:30-kor jön az idegenbeli visszavágó, de sajnos biztosak lehetünk benne, hogy ez a nyolcaddöntő nem lesz ilyen parázs összecsapás.

A Nusser-legénység betegségek és sérülések miatt négy kezdőjátékosát – Kiss Gábor, Piti Richárd, Nacsa Gábor, Csányi Dániel – is kénytelen nélkülözni. Így a srácoktól az is óriási bravúr lenne, ha csak a szettsiker közelébe kerülnének a favorit ellen.

– Egyébként is az volt a terv, hogy több lehetőséget kapnak azok a játékosok, akik eddig kevesebbet meccseltek, és úgy tűnik, az élet is így akarta – jegyezte meg Nusser Elemér vezetőedző. – Már a jövő évi feladatokra kell hangolódnunk, hiszen a következő esztendőt rögtön egy fontos rangadóval indítjuk. A Kecskemét a komplett csapatunknál is sokkal erősebb, ilyen foghíjas kerettel még nagyobb lehet a különbség, de apró célokat ki lehet tűzni, motiváltan fogunk pályára lépni. Remélem, hogy az U17-es válogatott elleni, évzáró dabasi meccsre már komplettebb kerettel tudunk kiállni, hiszen fontos állomása lehet a felkészülésnek – tette hozzá a mester.

Férfi Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó, Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
2021. december 5. vasárnap
18:30 Kecskeméti RC – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com