Jelszóigénylés

Jön a férfi NB I-es szezon hazai főpróbája

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 9., szerda
A szombati Vidux Kupa három élvonalbeli csapat felkészülését szolgálja.

Közeleg a férfi röplabda NB I szeptember 18-ai nyitánya, így tökéletes az időzítés: szombaton rendezzük a Vidux Kupa felkészülési tornát a Lila iskolában. A házigazda Vidux-Szegedi RSE meghívását a Dunaferr és a Szolnok is elfogadta, így kizárólag élvonalbeli együttesek csapnak össze egymással.

A koronavírus-járványhoz továbbra is szigorú szabályokkal alkalmazkodunk, így nézők ezúttal sem lehetnek jelen, de szurkolóink Facebook- és Instagram-oldalunkon folyamatosan követhetik a három találkozó eseményeit. Ahogy múlt héten a Vidux Utánpótlás Tornán, úgy most is kötelező lesz a pályán kívüli maszkhasználat, és természetesen most is lesz lázmérés és rendszeres kézfertőtlenítés is.

Férfi NB I-es csapatunk már izgatottan várja a bajnoki rajtot, az edzéseken pedig látszik, hogy az új idény hazai főpróbája plusz hajtóerőt jelent.

– Remek lehetőség lesz számunkra ez a torna, hiszen pont ez a hét, amikor már minden játékosom bevethető – mondta Nusser Elemér vezetőedző. – A különböző munkahelyi elfoglaltságok és nyári szabadságolások miatt hektikus volt a felkészülés eddigi része, de most már kezd minden összeállni. Gyorsabban halad a közös edzésmunka, hiszen az alapjátékunk már megvan, a keret szinte ugyanaz, mint az előző szezonban. Próbáljuk minimalizálni a hibák számát és csiszoljuk az eddigi taktikát, ennek pedig két kiváló felmérője vár ránk szombaton, hiszen a Dunaferr egy rendkívül erős csapat, míg a Szolnok hozzánk hasonló kvalitásokkal rendelkezik. Bízom benne, hogy látszik majd az eddig végzett kemény munka eredménye – nyilatkozta a tréner.

Mivel a csapatok minél több játéklehetőséget szeretnének adni a játékosoknak, az eredmények alakulásától függetlenül legalább négy szett lesz a találkozókon.

A Vidux Kupa programja
10.00 Vidux-Szegedi RSE–Szolnoki Röplabda klub
13.00 Szolnoki Röplabda klub–Dunaferr SE
16.00 Vidux-Szegedi RSE–Dunaferr SE

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com