Jelszóigénylés

Idegenben folytatják a döntőt

Megosztás:
Megjelent: 2023. április 26., szerda
Férfi NB I-es játékosaink Miskolcon lépnek majd pályára

Csütörtökön 19:30-tól folytatódik az NB I Liga döntője a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata számára. A visszavágó mérkőzést idegenben, a MEAFC-Miskolc otthonában rendezik. Azonban a szegedi szurkolóknak sem kell sokat várni, hogy bíztathassák a játékosokat: a bajnoki címért folytatott küzdelem következő fordulóját hétfőn, 19 órától tekinthetik meg az újszegedi Városi Sportcsarnokban.

Játékosaink jó esélyekkel vághatnak neki a küzdelemnek, ugyanis a múlt heti, hazai találkozón 3:2-re sikerült győzelmet aratniuk. Az előnyt viszont csak akkor tarthatják meg, ha a következő rangadón is hasonló sikereket tudnak elérni. A mérkőzésre való felkészülésük során a korábbi hibák javítására fektetik a hangsúlyt, emellett mentálisan is készülnek a közelgő megmérettetésre. A küzdelemre való hangolódásban a Grosics Labdarúgó Akadémia derbije is segíti őket, ugyanis a vasárnapi meccsen játékosaink végzik majd a kezdőrúgást.

Fésüs Erzsébet: - Vasárnap nagyon értékes győzelmet arattunk hazai pályán,  meg tudtuk őrizni a pálya előnyünket. Ennek a győzelemnek viszont akkor lesz meg a teljes értéke, ha tudunk nyerni Miskolcon is. Megpróbáltató mérkőzésre készülünk: nem bízzuk el magunkat az előnyünk miatt, de mégis magabiztosan indulunk majd útnak. Elérkeztünk a szezon legizgalamasabb részéhez, mindenki már egy egészen más hangulatban van, érződik a játékosok hozzáállásán, hogy nem akármilyen mérkőzésre, hanem egy döntőre készülünk. Remélem, hogy csütörtökön meg tudjuk erősíteni a pozícióinkat.

Férfi NB I Röplabda Liga Döntő, 2.forduló, Miskolc
2023.04.27. 19:30 MEAFC-Miskolc - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com