Jelszóigénylés

Motiváltan és erősen kezdték a felkészülést az NB I-re

Megosztás:
Megjelent: 2021. augusztus 25., szerda
Nusser Elemér eddig rendkívül elégedett a Vidux-Szegedi RSE férfi csapatának munkájával.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata augusztus 16-án kezdte a felkészülést az új szezonra. Még könnyített és csökkentett létszámú edzések zajlanak a szabadságok miatt, de szeptember elején már mindenki a fedélzeten lesz, ekkor teljes kerettel lehet belevágni a kőkemény, hathetes munkába az október közepére tervezett bajnoki rajtig.Az már biztos, hogy lesznek új fiúk, idővel mindenkit bemutatunk majd az SZRSE TV adásaival. Két távozónk van: Farkas Baráti Attila és Fülöp Norbert is szögre akasztotta a cipőt. Utóbbi játékos búcsúja miatt új csapatkapitányt kellett választani, akinek személye nem is volt kérdés: Csányi Dániel az új “cséká”, társai szakmailag és emberileg is felnéznek rá, tisztelet övezi egyesületünkben.

– Az első héten kellemesen csalódtam, remek állapotban tértek vissza a fiúk – kezdte beszámolóját a Vidux-Szegedi RSE vezetőedzője, Nusser Elemér. – Több tanítványom strandröplabdázott a nyáron, illetve az elmúlt két év fizikális, taktikai és technikai fejlődése is látszik a srácokon, labdabiztosabbak és erősebbek, mint máskor a felkészülés ezen szakaszában – jegyezte meg a tréner.

Ha összejön minden tervezett igazolás, a szakember szerint meg lehet célozni az NB I felsőházi rájátszását, ahol kiváló tapasztalatot szerezhet a csapat. A csoportelső jut majd az Extraligába, amely nem elvárás a szegedi klubvezetéstől, de abban biztosak lehetünk, hogy a Nusser-legénység minden meccsen a győzelemre hajt majd.

– Tavasszal jó élményekkel zártuk a szezont, minden játékos rendkívül motiváltnak tűnik, nagyon elégedett vagyok a munkamorállal. A konkrét és reális célok kitűzése még várat magára, hiszen az ellenfeleknek sem végleges a keretük, pontosan még nem tudjuk, mire számíthatunk a riválisoktól. Mi szépen építkezünk tovább, és egyre inkább próbáljuk kihasználni a város adta lehetőségeket az egyetemista sportolók ide csábításával. Szeretnénk egy fiatal magyar magot kialakítani, amelyre akár hosszabb távon is lehet majd építeni – nyilatkozta Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com