Jelszóigénylés

Edzőmeccs után tétmeccs

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 13., csütörtök
Újra hazai pályán NB I-es csapatunk

Szombaton, október 15-én 17:00 órától várja a szurkolókat a Vidux-Szegedi RSE férfi együttese a szegedi Lila iskolában. Csapatunk a Szolnoki Röplabda Klubot fogadja otthonában, kiélezett küzdelemre számíthatunk.
A hétvégi fordulóra készülve, a felnőttek keményen edzenek: edzőjük szerint fontos, hogy úgy érkezzenek meg, hogy ne érhesse őket meglepetés, motivációjuknak a játékban is érvényesülnie kell, ugyanis a Szolnok nagyon fiatal, és energikus játékosokkal érkezik. Az edzések mellett hasznos tapasztalatot jelentett a szerdai edzőmeccs az U18-as magyar válogatott ellen, ahol a fiúk tét nélkül tudtak kipróbálni új felállásokat, gyakorolni, rögzíteni azokat.

- Fésüs Erzsébet: Ez az edzőmeccs sokat jelentett számunkra a felkészülésben, mert felszabadultan tudtunk játszani, és így nyerni is. A játékosok nem érezték a nyomást, jobban ki tudtak teljesedni, és sok mindent megvalósítani egy mérkőzésen, amiket edzéseken gyakoroltunk korábban. Örülünk, hogy mi is hozzájárulhattunk, és segíthettük a válogatott csapat felkészülését a szezonra. A szolnoki csapattal úgy gondolom, nem lesz könnyű dolgunk, bár felkészülési tornán már játszottunk ellenük, és azt a mérkőzést meg is nyertük, erre nem alapozhatunk biztosan. A hétvégi fordulótól azt várom, hogy a csapatom felkészülten, és kiegyensúlyozottan játsszon, a Szolnok egy nagyon erős csapat, így ezek elengedhetetlenek a győzelemhez. Mindenképpen egy izgalmas, kiélezett meccsre számítok.

Férfi NB I Alapszakasz, Szeged, Lila iskola 
2022.10.15. 17:00 Vidux-Szegedi RSE - Szolnoki Röplabda Klub
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com