Jelszóigénylés

Győzelemmel indult az osztályozó

Megosztás:
Megjelent: 2023. május 21., vasárnap
Felnőtt női csapatunk előnyt szerzett Debrecenben

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata győzelemmel indította az osztályozó párharcot. Az NB I-be való feljutásért folytatott küzdelemben 3:1-re kerültek ki győztesen az DSZC-Eötvös DSE csapata ellen.

A debreceni együttes mindent megtett, hogy feladja a leckét játékosainknak: megpróbálták kihasználni a hazai pálya adta előnyöket, nyitásaikkal, támadásaikkal pedig kizökkenteni a szegedi együttest a mérkőzés ritmusából. Azonban játékosaink is minden lehetőséget megragadtak, hogy megszerezhessék az előnyt, ami a továbbiakban elengedhetetlen lesz az NB I-be való feljutáshoz. Az első pontoktól kezdve ők uralták a pályát: a második szett kivételével magabiztosan utasították maguk mögé a hazaiakat már az első, a harmadik, valamint a negyedik játszmában is. Bravúros támadásaikkal, erős nyitásaikkal lehetőséget sem adtak az ellenfélnek az egyenlítésre.

A mai győzelemmel előnyt harcoltunk ki a párharcban, amely szombaton 18 órakor hazai pályán, a Lila iskolában dől majd el. Szurkoljunk minél többen a csapatnak az NB I-be jutáshoz!

Milodanovics Andrea: - Az első osztályozó meccsen 3:1-re nyertünk. Nagyon erősen kezdtünk, 25:11-re nyertük az első szettet: ez egy erős dominanciát mutatott a részünkről. A második szettben kicsit leengedtünk, azonban nincs ezzel semmi baj. Bár ekkor is vezettünk nagyon sokáig, a végjátékban alul maradtunk. A harmadik és negyedik szettben ismét végig mi domináltunk, ami óriási jelentőséggel bír és motivál minket. Megtettük az első lépést a feljutás felé, viszont nem szabad elbízni magunkat, továbbra is alázatosan kell dolgoznunk, hogy hazai pályán is nyerni tudjunk. Készülünk a következő lépésre.


Női Nemzeti Bajnokság II.osztálya / Női NB I Osztályozó, 1. forduló, Debrecen, 58 néző.
DSZC-Eötvös DSE - Vidux-Szegedi RSE 1:3 (11:25, 25:22, 16:25, 18:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kádár Gréta, Nyers Noémi, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni, Farkas Antónia, Szatmári Júlia. Csere:.Kujundzic Leila (libero)l Nagy-Hegyesi Réka (libero), Sojnóczky Sára, Kiss Nóra, Kiss Boglárka, Erdei-Strohner Enikő, Horváth Dalma.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.
Másodedző: Piti Richárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com