Jelszóigénylés

Minden szett végén domináltunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 7., vasárnap
Második győzelmét is megszerezte a Vidux-Szegedi RSE a női NB II rájátszásában.

Fontos sorozat első állomásán van túl a Vidux-Szegedi RSE, hiszen a női NB II-es playoff három idegbeli mérkőzését egymás után tudja le csapatunk, és az elsőt ki is pipálta: 3:0-ra nyert a HÉP-RÖPKE SE vendégeként. A rájátszásban ez volt a második sikere az együttesnek, az előző fordulóban a BVSC-t is legyőzte.A mai kecskeméti derbi csak a szettek alapján volt sima, hiszen végig motiváltnak tűntek a hazaiak, de hiába tartották mindig a lépést, a hajrában rendre bizonyítottak a szegedi lányok. Amikor tehát igazán kellett, régi riválisa ellen mindig nagyobb sebességre kapcsolt a Vidux-Szegedi RSE, így remek hangulatban térhet haza. Legközelebb szombaton 13 órától a Kispest vendége lesz, a visszavágás lehetősége pedig óriási motiváció lesz.

Tátrai Sándor: – Kulcsfontosságú volt, hogy az első szettben sikerült megtörni a kecskemétiek lendületét, hiszen onnantól többnyire uraltuk a játékot. Voltak persze hullámvölgyek, a kora délutáni időpont sem ízlett nekünk, de a hibákat mindig kijavították a lányok, többnyire szép megoldásokkal. Sokáig minden szett szoros volt, de a végjátékokban mindig tudtunk újítani, ennek pedig kifejezetten örülök a két talán legnehezebb mérkőzésünk előtt. Nyomjuk tovább a gázt, tartani szeretnénk a győzelmi szériát!Női NB II Bajnokság Kelet Felsőház, Kecskemét
HÉP-RÖPKE SE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (20:25)(19:25)(16:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Szatmári Júlia, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Mína, Kovács-Fiskus Fanni. Csere: Ádám Dóra (libero), dr. Fürdök Nóra, Nyers Noémi, Hűse Zsófia, Bálint Viktória, Farkas Antónia, Andó Viola (libero).
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com