Jelszóigénylés

Minden szett végén domináltunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 7., vasárnap
Második győzelmét is megszerezte a Vidux-Szegedi RSE a női NB II rájátszásában.

Fontos sorozat első állomásán van túl a Vidux-Szegedi RSE, hiszen a női NB II-es playoff három idegbeli mérkőzését egymás után tudja le csapatunk, és az elsőt ki is pipálta: 3:0-ra nyert a HÉP-RÖPKE SE vendégeként. A rájátszásban ez volt a második sikere az együttesnek, az előző fordulóban a BVSC-t is legyőzte.A mai kecskeméti derbi csak a szettek alapján volt sima, hiszen végig motiváltnak tűntek a hazaiak, de hiába tartották mindig a lépést, a hajrában rendre bizonyítottak a szegedi lányok. Amikor tehát igazán kellett, régi riválisa ellen mindig nagyobb sebességre kapcsolt a Vidux-Szegedi RSE, így remek hangulatban térhet haza. Legközelebb szombaton 13 órától a Kispest vendége lesz, a visszavágás lehetősége pedig óriási motiváció lesz.

Tátrai Sándor: – Kulcsfontosságú volt, hogy az első szettben sikerült megtörni a kecskemétiek lendületét, hiszen onnantól többnyire uraltuk a játékot. Voltak persze hullámvölgyek, a kora délutáni időpont sem ízlett nekünk, de a hibákat mindig kijavították a lányok, többnyire szép megoldásokkal. Sokáig minden szett szoros volt, de a végjátékokban mindig tudtunk újítani, ennek pedig kifejezetten örülök a két talán legnehezebb mérkőzésünk előtt. Nyomjuk tovább a gázt, tartani szeretnénk a győzelmi szériát!Női NB II Bajnokság Kelet Felsőház, Kecskemét
HÉP-RÖPKE SE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (20:25)(19:25)(16:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Szatmári Júlia, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Mína, Kovács-Fiskus Fanni. Csere: Ádám Dóra (libero), dr. Fürdök Nóra, Nyers Noémi, Hűse Zsófia, Bálint Viktória, Farkas Antónia, Andó Viola (libero).
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com