Jelszóigénylés

Jó úton jár a női NB I-es csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2023. szeptember 25., hétfő
Milodanovics Andrea szerint meccsről-meccsre érezhető az előrelépés

Az Újpest otthonában vendégeskedett a Szegedi RSE NB I-es női röplabdacsapatunk. A 4 csapatos felkészülési torna kicsit kivette az erőt a játékosokból. Milodanovics Andrea vezetőedző szerint is sok volt ez a 3 meccs, de mindenképpen hasznos volt. Ebben az időszakban minden mérkőzés nagyon hasznos, mert ha jó irányba haladnak, akkor meccsről meccsre érezhető a javulás.

A házigazda UTE U21es csapata ellen jó játékkal és győzelemmel rajtoltak a lányok. Edzőjük is elégedett volt, hiszen bár nem volt eredménykényszer a csapaton, a lányokon már látta azokat a dolgokat, amelyeket ki kellett javítani az előző tornához képest. És itt sikerült, ami mutatja, a megfelelő úton haladnak. A további két meccs kicsit kivett a lányokból, az utolsó meccsen ez már érződött is, emiatt fokozottan ügyeltek arra, hogy mindenki egészségesen hagyja el a pályát.

Milodanovics Andrea: Az eredmény most is, mint a Vidux kupán, másodlagos volt, azzal foglalkoztam, hogy mi történik a pályán és mire tudunk építeni a jövőben. Sikerült ugyan nyerni egy meccset, de minden mérkőzésen varriáltam a csapaton, hogy minden játékos pályára léphessen és minél több dolgot ki tudjunk próbálni. Az utolsó meccs már nagyon nehéz volt, de ott én már azt éreztem, hogy sajnos benne van a sérülésveszély, emiatt egyértelműen az egészségmegóvás volt a célunk. De nagyon jó volt látni, hogy egy Gödöllő mire képes, és mi mit tudunk mutatni egy ilyen szintű csapat ellen. Összességében nagyon jó torna volt, nekünk mindenképpen hasznos volt, és a lányokkal nagyon elégedett vagyok.

 



Újpesti Torna Egylet felkészülési torna, Budapest
Szegedi RSE - UTE U21 2:1 (20:25)(25:21)(25:19)
VASAS SC - Szegedi RSE 2:1 (24:26)(25:21)(25:16)
Gödöllői RC - Szegedi RSE 3:0 (25:17)(25:22)(25:23)

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com