Jelszóigénylés

Nem szabad lebecsülni az ellenfelet!

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 5., péntek
Női NB II-es csapatunk teljesen más kecskeméti derbire számít, mint az alapszakaszban.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es együttese vasárnap 14 órától a HÉP-RÖPKE SE vendége lesz a rájátszás harmadik körében. Ezzel egy érdekes sorozat veszi kezdetét, hiszen Tátrai Sándor tanítványai zsinórban három idegenbeli találkozót vívnak, mielőtt a kecskemétiekkel itthon játszanak majd az utolsó fordulóban.Régi riválisunk a vasárnapi ellenfél, amelyet legutóbb magabiztosan legyőztünk. Az első szettet ugyan elvesztettük, de utána nem volt kérdés, hogy melyik csapat a jobb. Ebből viszont nem lehet kiindulni, ugyanis a playoff más kávéház!

– Teljesen más meccsre számítok most Kecskeméten, mint legutóbb. Az alapszakasz találkozón mindkét félben maradt még tartalék, de a rájátszásban ezzel már nem lehet számolni – hangsúlyozta Tátrai Sándor vezetőedző. – Lehet, hogy papíron ez a legkönnyebb mérkőzés, de jó és tapasztalt játékosokkal rendelkezik ellenfelünk, egy pillanatra sem becsülhetjük le. A kecskemétiek két vesztett mérkőzés után várják ezt az összecsapást, égni fognak a bizonyítási vágytól, és külön motiváció számukra a visszavágás lehetősége, méghozzá hazai pályán. Ha végig koncentrálva hozzuk azt a játékot, amit a rájátszás első két mérkőzésén hoztunk, akkor nem lehet gond, de ha kicsit is kiengedünk, az megbosszulja magát – véli a tréner.

A Vidux-Szegedi RSE eddigi playoff-szereplése felemás: az első fordulóban kétszettes előnyről kapott ki csapatunk a Kispest ellen, majd a még erősebbnek tartott BVSC-t remek játékkal 3:1-re legyőzte.– Utóbbi eredmény miatt most remek a hangulat, a zuglóiak elleni siker nagyon kellett a lányoknak, főként lelkileg. Persze sajnáljuk, hogy nincs hat pontunk, hiszen karnyújtásnyira voltunk a győzelemtől az első meccsen. Az a legfontosabb, hogy visszakerültünk a versenybe, továbbra is megvan az esély az első helyre. Sőt, nem is szabad számolgatni! Minden meccsen ki kell adni magunkból mindent, ami a csövön kifér, aztán meglátjuk, hogy mire lesz elég. Elégedett vagyok a mérkőzéseken és az edzéseken nyújtott teljesítményekkel, látszik, hogy sokat tanultunk az elmúlt hetekből. Most már csak végig kell koncentrálni, és hasznosítani a rutint – zárta a beszélgetést Tátrai Sándor.

Női NB II Bajnokság Kelet Felsőház, Kecskemét
14:00 HÉP-RÖPKE SEVidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com