Jelszóigénylés

Nem szabad lebecsülni az ellenfelet!

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 5., péntek
Női NB II-es csapatunk teljesen más kecskeméti derbire számít, mint az alapszakaszban.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es együttese vasárnap 14 órától a HÉP-RÖPKE SE vendége lesz a rájátszás harmadik körében. Ezzel egy érdekes sorozat veszi kezdetét, hiszen Tátrai Sándor tanítványai zsinórban három idegenbeli találkozót vívnak, mielőtt a kecskemétiekkel itthon játszanak majd az utolsó fordulóban.Régi riválisunk a vasárnapi ellenfél, amelyet legutóbb magabiztosan legyőztünk. Az első szettet ugyan elvesztettük, de utána nem volt kérdés, hogy melyik csapat a jobb. Ebből viszont nem lehet kiindulni, ugyanis a playoff más kávéház!

– Teljesen más meccsre számítok most Kecskeméten, mint legutóbb. Az alapszakasz találkozón mindkét félben maradt még tartalék, de a rájátszásban ezzel már nem lehet számolni – hangsúlyozta Tátrai Sándor vezetőedző. – Lehet, hogy papíron ez a legkönnyebb mérkőzés, de jó és tapasztalt játékosokkal rendelkezik ellenfelünk, egy pillanatra sem becsülhetjük le. A kecskemétiek két vesztett mérkőzés után várják ezt az összecsapást, égni fognak a bizonyítási vágytól, és külön motiváció számukra a visszavágás lehetősége, méghozzá hazai pályán. Ha végig koncentrálva hozzuk azt a játékot, amit a rájátszás első két mérkőzésén hoztunk, akkor nem lehet gond, de ha kicsit is kiengedünk, az megbosszulja magát – véli a tréner.

A Vidux-Szegedi RSE eddigi playoff-szereplése felemás: az első fordulóban kétszettes előnyről kapott ki csapatunk a Kispest ellen, majd a még erősebbnek tartott BVSC-t remek játékkal 3:1-re legyőzte.– Utóbbi eredmény miatt most remek a hangulat, a zuglóiak elleni siker nagyon kellett a lányoknak, főként lelkileg. Persze sajnáljuk, hogy nincs hat pontunk, hiszen karnyújtásnyira voltunk a győzelemtől az első meccsen. Az a legfontosabb, hogy visszakerültünk a versenybe, továbbra is megvan az esély az első helyre. Sőt, nem is szabad számolgatni! Minden meccsen ki kell adni magunkból mindent, ami a csövön kifér, aztán meglátjuk, hogy mire lesz elég. Elégedett vagyok a mérkőzéseken és az edzéseken nyújtott teljesítményekkel, látszik, hogy sokat tanultunk az elmúlt hetekből. Most már csak végig kell koncentrálni, és hasznosítani a rutint – zárta a beszélgetést Tátrai Sándor.

Női NB II Bajnokság Kelet Felsőház, Kecskemét
14:00 HÉP-RÖPKE SEVidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com