Jelszóigénylés

9 meccs vár a hétvégén utánpótlásunkra

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 10., csütörtök
A Szegedi RSE minden korosztályos csapata a fejlődésre koncentrál.

Zsúfolt hétvége vár ránk, hiszen utánpótlás együtteseink 3 városban összesen 9 mérkőzést vívnak. Az U21-es fiú csapatunk Gyöngyösre látogat, míg az U15-ös korosztályhoz tartozó kereteknek Budapesten és Debrecenben lesznek bajnoki fordulóik.

AZ U21-es fiúk Hulmann Zsolt vezetésével szombaton 16 órától mérkőznek meg a gyöngyösiekkel, kiegészülve az U17-es csapat néhány játékosával. A serdülők és az idősebbek pénteken közös edzésen is gyakorolnak, hogy minél nagyobb legyen az összhang.


– Elsősorban tapasztalatot szeretnénk szerezni ebben a fordulóban – kezdte a beszélgetést Hulmann Zsolt. – A Gyöngyöst még nem ismerem, de kiadtak egy fotót a keretükről, ebből ítélve a srácoknak idősebb röplabdázókkal kell összecsapniuk, így távlati céljainkhoz ez egy remek felkészülés lehet. Ígyekszünk megnehezíteni a hazaiak dolgát, mindenképp szeretnénk szettet nyerni. Az első meccshez képest annyi könnyebbségünk lesz, hogy feladó is utazik velünk. Rutinos játékosaink most is biztosan sokat segítenek majd a kevesebb tapasztalattal rendelkezőknek – jegyezte meg a tréner.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet "A" csoport, Gyöngyös 16:00
Gyöngyösi Röplabda SE - Szegedi RSEA fiúk U15-ös korosztálya a csoportbeosztásnál ezúttal sem kerülte el a favorit Kecskemétet, de szombaton a Szolnokkal és a házigazdával is meg kell küzdenie a debreceni fordulóban.


– A kecskemétiek továbbra is komoly játékerőt képviselnek, próbálunk helytállni ellenük – mondta Csányi Dániel vezetőedző. – A többi ellenfelet még csak most fogjuk feltérképezni, csak ezután lenne érdemes pontos célokat megfogalmazni. Főként, mert a foghíjas keret miatt felemásra sikerült az alapozás, így még vannak olyan edzések, ahol muszáj az erőnléttel foglalkozni. Kezd alakulni a csapat, így a hétvégén már egy jó alapjátékot szeretnék viszontlátni a fiúktól. Vannak újoncaink, akik biztosan izgulnak majd, erre fel is hívtam a rutinosabbak figyelmét, hogy segítsék őket a pályán – árulta el a szakember.

Tatár Mihály U21 OGYB - Debrecen
11:30 KESI A - Szegedi RSE
14:30 DEAC - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - Szolnoki SportcentrumÉrdekes tapasztalatot ad majd a leány U15-ös "A" csapatnak a szombati budapesti kirándulás, ugyanis a csapat két liberója nem tud a Szegedi RSE keretével tartani. Három derbit is így kell lejátszani, méghozzá a VASAS, a BVSC és a Kaposvár ellen.


– A héten foghíjas volt a keret, betegségek és iskolai elfoglaltságok miatt, de remélem, hogy minél többen felépülnek – nyilatkozta Strezeneczki Gyula. – Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a lányok erőnléte,  hiszen a három meccses tornákhoz kevésbé vagyunk hozzászokva. Hiányzóink biztosan lesznek, de nem a keret vagy a végeredmény számít, a fejlődést akarom látni a játékosokon. Persze örülök, ha ez eredményességgel párosul. A taktikai elemeket sokat gyakoroltuk a héten, különösen a mezőnyvédekezést, ebből minél többet szeretnék viszontlátni a pályán – fogalmazott a tréner.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. oszt. alapszakasz - Budapest
11:30 Szegedi RSE-1 - RÖAK Kaposvár
13:00 VASAS SC kék - Szegedi RSE-1
17:30 Szegedi RSE-1 - BVSC "A"A fővárosban vasárnap szereplő leány U15-ös "B" csapat új edzővel debütál, Csányiné Molcsányi Petra a Kecskemét és a Budaörs ellen irányítja majd először az együttest.


– Az "A" csapattól átkerült hozzám öt lány, így utazunk tizenketten Budapestre, ahol a játékosok elsőszámú feladata, hogy szokják a nagypályát – közölte érdeklődésünkre Csányiné Molcsányi Petra. – Össze is kell csiszolódniuk a lányoknak, így még nem fogalmaznék meg konkrét elvárást. A lényeg, hogy segítsék egymást minden helyzetben, lelkesen játszva hozzák ki magukból a maximumot. Biztos van bennük izgalom, de látom rajtuk, hogy nagyon várják az első megmérettetést. Remélem, hogy felszabadultan tudnak majd játszani – zárta a beszélgetést a vezetőedző.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály - A-2 csoport - Budapest
11:30 Szegedi RSE-2 - KSE-2
13:00 Budaörsi DSE - Szegedi RSE-2


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com