Jelszóigénylés

9 meccs vár a hétvégén utánpótlásunkra

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 10., csütörtök
A Szegedi RSE minden korosztályos csapata a fejlődésre koncentrál.

Zsúfolt hétvége vár ránk, hiszen utánpótlás együtteseink 3 városban összesen 9 mérkőzést vívnak. Az U21-es fiú csapatunk Gyöngyösre látogat, míg az U15-ös korosztályhoz tartozó kereteknek Budapesten és Debrecenben lesznek bajnoki fordulóik.

AZ U21-es fiúk Hulmann Zsolt vezetésével szombaton 16 órától mérkőznek meg a gyöngyösiekkel, kiegészülve az U17-es csapat néhány játékosával. A serdülők és az idősebbek pénteken közös edzésen is gyakorolnak, hogy minél nagyobb legyen az összhang.


– Elsősorban tapasztalatot szeretnénk szerezni ebben a fordulóban – kezdte a beszélgetést Hulmann Zsolt. – A Gyöngyöst még nem ismerem, de kiadtak egy fotót a keretükről, ebből ítélve a srácoknak idősebb röplabdázókkal kell összecsapniuk, így távlati céljainkhoz ez egy remek felkészülés lehet. Ígyekszünk megnehezíteni a hazaiak dolgát, mindenképp szeretnénk szettet nyerni. Az első meccshez képest annyi könnyebbségünk lesz, hogy feladó is utazik velünk. Rutinos játékosaink most is biztosan sokat segítenek majd a kevesebb tapasztalattal rendelkezőknek – jegyezte meg a tréner.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet "A" csoport, Gyöngyös 16:00
Gyöngyösi Röplabda SE - Szegedi RSEA fiúk U15-ös korosztálya a csoportbeosztásnál ezúttal sem kerülte el a favorit Kecskemétet, de szombaton a Szolnokkal és a házigazdával is meg kell küzdenie a debreceni fordulóban.


– A kecskemétiek továbbra is komoly játékerőt képviselnek, próbálunk helytállni ellenük – mondta Csányi Dániel vezetőedző. – A többi ellenfelet még csak most fogjuk feltérképezni, csak ezután lenne érdemes pontos célokat megfogalmazni. Főként, mert a foghíjas keret miatt felemásra sikerült az alapozás, így még vannak olyan edzések, ahol muszáj az erőnléttel foglalkozni. Kezd alakulni a csapat, így a hétvégén már egy jó alapjátékot szeretnék viszontlátni a fiúktól. Vannak újoncaink, akik biztosan izgulnak majd, erre fel is hívtam a rutinosabbak figyelmét, hogy segítsék őket a pályán – árulta el a szakember.

Tatár Mihály U21 OGYB - Debrecen
11:30 KESI A - Szegedi RSE
14:30 DEAC - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - Szolnoki SportcentrumÉrdekes tapasztalatot ad majd a leány U15-ös "A" csapatnak a szombati budapesti kirándulás, ugyanis a csapat két liberója nem tud a Szegedi RSE keretével tartani. Három derbit is így kell lejátszani, méghozzá a VASAS, a BVSC és a Kaposvár ellen.


– A héten foghíjas volt a keret, betegségek és iskolai elfoglaltságok miatt, de remélem, hogy minél többen felépülnek – nyilatkozta Strezeneczki Gyula. – Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a lányok erőnléte,  hiszen a három meccses tornákhoz kevésbé vagyunk hozzászokva. Hiányzóink biztosan lesznek, de nem a keret vagy a végeredmény számít, a fejlődést akarom látni a játékosokon. Persze örülök, ha ez eredményességgel párosul. A taktikai elemeket sokat gyakoroltuk a héten, különösen a mezőnyvédekezést, ebből minél többet szeretnék viszontlátni a pályán – fogalmazott a tréner.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. oszt. alapszakasz - Budapest
11:30 Szegedi RSE-1 - RÖAK Kaposvár
13:00 VASAS SC kék - Szegedi RSE-1
17:30 Szegedi RSE-1 - BVSC "A"A fővárosban vasárnap szereplő leány U15-ös "B" csapat új edzővel debütál, Csányiné Molcsányi Petra a Kecskemét és a Budaörs ellen irányítja majd először az együttest.


– Az "A" csapattól átkerült hozzám öt lány, így utazunk tizenketten Budapestre, ahol a játékosok elsőszámú feladata, hogy szokják a nagypályát – közölte érdeklődésünkre Csányiné Molcsányi Petra. – Össze is kell csiszolódniuk a lányoknak, így még nem fogalmaznék meg konkrét elvárást. A lényeg, hogy segítsék egymást minden helyzetben, lelkesen játszva hozzák ki magukból a maximumot. Biztos van bennük izgalom, de látom rajtuk, hogy nagyon várják az első megmérettetést. Remélem, hogy felszabadultan tudnak majd játszani – zárta a beszélgetést a vezetőedző.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály - A-2 csoport - Budapest
11:30 Szegedi RSE-2 - KSE-2
13:00 Budaörsi DSE - Szegedi RSE-2


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com