Jelszóigénylés

Játsszunk úgy, mint az edzéseken!

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 31., csütörtök
Lelkesen készülnek a korosztályos csapatok, sűrű a hétvégi program

Az SZRSE utánpótlását 4 csapat képviseli az előttünk álló hétvégén, következzenek az edzők várakozásai.

Fiú mini csapatunk Dunaújvárosba utazik, ahol a házigazda mellett a Kaposvár és a Kecskemét lesz az ellenfele.

– A hazai csapatnak vissza szeretnénk vágni a legutóbbi fiaskó után – kezdte a torna beharangozását Honti Szilárd vezetőedző. – A Kecskemét és a Kaposvár csapatával régen találkoztunk, de biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, eddig is jó játékerőt képviseltek. A Kecskemét ellen legutóbb a sima vereség ellenére is jól játszottunk, örülnék, ha most közelebb kerülnénk a riválishoz. A Kaposvár ellen nyertünk, majd kikaptunk, így a sormintát folytatva jó lenne ismét diadalmaskodni. Kulcsfontosságú lesz a srácok belső motivációja, ami a besenyszögi torna után is felmerült, most is beszélünk erről, az utazás során is. Ha olyan vagány lesz a játékunk, mint az edzéseken, akkor nem lesz gond. Úgy tűnik, csak egy hiányzónk lesz. Hangolunk a döntőre, ez a torna már a felkészülés része is – nyilatkozta a tréner.

Dunszt Ferenc U13 OMB I. osztály, Dunaújváros
2022. április 3. vasárnap
11:30 Szegedi RSE – RÖAK Sárga
13:00 KESI 'A' – Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Leány serdülő narancs együttesünk egy balatonfüredi tornára hivatalos, ahol a Kertvárosi Sport Egylet és az Újpest ellen lép pályára.

– Nincs vesztenivalónk, bátran kell játszani – hangsúlyozta Tátrai Sándor vezetőedző. – Jól és motiváltan edzettek a lányok, remélem, a tréningeken tapasztalt hangulat a mérkőzéseken is visszaköszön. Van még esélyünk a hatos döntőre, de nem csak a mi kezünkben van a sorsunk. Saját magunkkal kell foglalkozni, a többit meglátjuk. A KSE ellen kötelező három szettben nyerni, hiszen a szettarány is döntő lehet a végelszámolásnál. Az Újpest ellen minél több szettet szeretnénk nyerni, lehetőleg hármat. Elsőszámú feladónk, Kiss Nóra ujja eltört, centerünk is hiányzik, csak egy cserénk lesz, de így is szeretnénk elérni a céljainkat – mondta a szakember.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Középszakasz, Balatonfüred
2022. április 3. vasárnap
11:30 KSE serdülő sárga – Szegedi RSE Narancs
13:00 Szegedi RSE Narancs – UTE U17A
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Leány serdülő fekete csapatunk busza Gödöllő felé veszi az irányt, ahol a Debrecen és a Kecskemét várja majd az SZRSE-t.

– A Kecskemétnek hagyományosan jó az utánpótlása, így biztosan nehéz meccs lesz, de a harmadosztályból feljutó Debrecen ellen sem lesz könnyű dolgunk – véli Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Az elmúlt két hétben különösen jól, koncentráltan edzenek a lányok, nagyon odateszik magukat az edzéseken. Remélem, hogy ez látszik majd a játékunkon – nyilatkozta a mester.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet Középszakasz, Gödöllő
2022. április 3. vasárnap
13:00 DVTK – Szegedi RSE Fekete 
14:30 KESI – Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány serdülő fehér együttesünk Szegeden marad, hiszen a Topolya sori sportcsarnokban házigazdaként fogadja a Kispest, az Eötvös DSE és a Palota RSC keretét.

– Az ellenfeleket nem ismerjük, de ez már a helyosztó rájátszás, így nagy különbségek nem lehetnek a csapatok között. Jó mérkőzéseket és több szegedi győzelmet várok hazai pályán. Felkészülten várjuk a szegedi tornát – mondta Fésüs Erzsébet vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB III.osztály Kelet 5-8. helyért, Szeged, Topolya sor
2022. április 3. vasárnap
12:30 Szegedi RSE Fehér – Kispest SE-B
14:30 Szegedi RSE Fehér – Eötvös DSE
17:30 Szegedi RSE Fehér – Palota RSC
Vezetőedző:
 Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com